• Omlás
    Szerintem akik igazán várták a játékot az első rész után azok nem fikázzák max hirtelen felindulásbó :)!De amúgy tényleg nem lehet elmenni az mellet hogy az első rész után a második kicsit gyengére sikerült főleg a fejlesztők által anyira hangoztatott igéretek elég hiányos megvalósítása miatt!És jópár embernek köztük nekem is ez miatt fáj a szive és nem azért morgolódunk mert szar a játék csak épp nem ezt vártuk!Nehéz az embernek sok sok várakozás után elfogadnia hogy amit anyira várt mégsem olyan mint ahogy remélte és várta :(!Ettől föggetlenül jó kis game a hiáynosságok ellenére is remélhetőleg a kissebb nagyobb hibákat toldozzák foldozzák minnél előbb!De alapjában véve sajnos nem üti meg a game az első rész szintjét hiába a javított grafika ha a hangulat odavan :(!Persze ez csak az én véleményem másnak más a véleménye :)!De ez nem is baj ész nélkül szerintem egyik rajongó sem ált neki fikázni eddig és remélem nem is fog.Lássuk be ez van ezt kell szeretni vagy nem szeretni.És várjuk mivel rukkolnak ki a srácok.... kitudja ;) lehet még nagy meglepi lessz a következő patch... de persze ez csak ábrándozás.De akár be is következhet hogy kellemes meglepetésben lessz részünk !

Én bízom benne.