Engem iszonyúan idegesít a szívdobogás....viszont ha kikapcsolom akkor a beszéd is lekapcsolódik, mega zene is :( és az nem faxa :(
Most vagyok az utolsó pályán, és hát nagyon, de nagyon elegem lett ebből a játékból. Egyszerűen hihetetlen. Tűzhányóval szétszedte a falaimat az ellen, mégis csak állnak az egységei, nem támad, elpusztítom az egységeit nem termel újakat.
És mégjobb mikor a lényt kiküldöm harcolni (merthát csak erősebb mint egy sima squad....) akkor jön az igazi csapás. Szeretem mikor a csata kellős közepén mikor 600an ütik eszébe jut hogy WCznie kell, meg éhes, és el is indul....hát olyankor ki szoktam borulni. Egyszerűen hihetetlen hogy a harci feladatoknak nem bírtak prioritást adni, legalább akkor ne jusson eszébe a sok baromság.
A másik: Közvetlenül egy katapult fölött áll, rákattintok a katapultra és nemhogy agyoncsapná egyből, elmegy 5 méterre inkább, megfordul, ráordít, és elindul efeléje, naná, hogy a katapult is mozogni kezd, s kezdődik a fogócska, hát kész. Itt hagytam abba, ez egyszerűen őrület...
UI.: öröm az ürömben: végre rájöttem, hogy kell a shield miraclet használni, szükségem is van rá az uccsó pályán nagyon...