• kHares
    Szerintem az, hogy szinte minden konfigon beszaggat bizonyos helyeken és/vagy eseményeknél, az hogy beta drivereket kell fölrakni hogy egyáltalán fusson, az hogy nem tesztelték még népszerűbb kártyákon sem(mondjuk 6600-ra gondolok), az hogy a nagy ati logo bevillanása után itt vagy a hivatalos forumon igen sokaknál(atisokról beszélek) probléma van az nekem nem mutatja az optimalizáltságot. Egyébként meg az ati támogatás ne jelentse már azt hogy ne működjön a konkurens cég hardware-én, kicsit nevetséges de láttunk ilyet már máshol is, a másik oldaltól is.

Régebbi gépemen is kitűnően ment pl.: a half life 2, na az szép volt és optimalizált és szerintem egy fps is ki tudja használni a videokártyát/procit. És tudod amikor az ember megvesz egy 6600 gt-t szeretné kihasználni és nem lekapcsolni minden funkciót. Természetesen láttunk már ennél jóval optimalizálatlanabb(imádom ezt a szót) játékot, de ez semmire nem mentség. A szomorú az hogy meg sem lepődik már senki ezen, ahogy az is a természetes kategóriába tartozik hogy minden friss játéknál meg kell várni az első 2-3 patchet. És ugye itt is megjelent már az első napokban egy 110 megás patch, lehet nem volt minden optimális :)

Amúgy nem rossz ez a gém, de nem is jó, pedig az előd/reklámok miatt nem ezt várod, mondhatnám megint belehazudtak a szemünkbe. Nekem ez olyan 65% ha értékelném. Természetesen nem akarok senkit meggyőzni és nem is tudnék, hisz akármilyen objektív ismertetőket fogsz olvasni ha neked tetszik akkor azon úgyse lehet változtatni.

Egyébként nem tudom a játék minek készült? Mert stratégiának nagyon kevés, viszont tamagochinak se megy el, de városépítősből is van sokkal jobb. Esetleg ha hangulata lenne mindent megbocsátanék, de azt sem találtam(már a training előrevetíti sorsunkat). Töredelmessen bevallom nekem inkább zavaró mint jópofa a jó/rossz oldalunk ökörködése. A lionhead örökös good/evil elválasztása már a fable-ben is súrolja az idiotizmust, de itt is produkál fura dolgokat. Molyneux is egy Bradley lesz, valaki még időben állítsa le. Szóval nem tudnék igazán jókat mondani, csak az előd nagy neve éltette bennem a remény apró szikráját ami mostanában minden új proginál kialszik. Mint mindig ez a személyes véleményem, ha neked teszik és örömöt nyújt annak örülök, csak nehogy robot legyen belőle(már csak 3 pálya aztán törölhetem :)