pár óra után???
akkor eddig miről beszéltél zizzenet? mi vol az, hogy igy meg úgy az MI, meghogy ugyanúgy kell nevelgetni, fogalmad sem volt róla!
neked tetszik ez a végtelenül elbutított nevelés?
látom, nem nagyon fogod a lényegét, amit mi itt eddig leirtunk, de pár órás játék után nem is fogod megérteni
persze véleményed már van, ahogy volt akkor is, amikor még max olvastál róla, már akkor is ezt magyaráztad
aztán ami ezután következik az már túllép bizonyos határon, "aki lényt akar nevelni, neveljen tevét" jóhogy már nem szabod meg mivel mit játszak, meg ha valami nem tetszik, akkor szedjem a sátorfámat, kivül tágasabb, szóval ksözi de a kioktatásból nem kérek
a warezolás témában leirtakra pedig no comment, mi minden szirszart ingyen letőltünk, aztán fikázunk, ha meg megvennénk megbecsülnénk, nagy lófaszt :((((
mostantól ilyen tenyérbemászó lesz a stílusod?
" Black and White II a gyors tevékenységekre és a gyors eredményekre összpontosít" megint nem tudod miről beszélsz
szapulhatlak én is egy kicsit? te meg azokra a offline termékekbe író játékteszter vagy aki ad egy beszól mindenkinek, ad kettő két-hárpom órás játék után a kézikönyv segítségével komplett többoldalas leírást ír
írtam játékújságbe 2 évig, tudom, hogy mennek ott a dolgok
mit mondjak irtó nagy szerencse, legalábbis nekem, hogy eddig ezt az arcodat nem mutattad a sims2 topikban
kicsit gondolkozz el ezen, meg azon is, hogy kiket sértesz meg