• Sheltem
    *****Negatív vélemény alert*********

Sziasztok

Előrebocsátom, hogy a Lionhead Studios játékait imádom. A black and white1 és a Fable is olyan fantasztikus hangulatot teremtett nekem, hogy a blizzarddal egy szinten érzem a csapatot.
    Szóval amikor elkezdtem játszani éreztem, hogy valami nem stimmel. Emlékeztem milyen jókat játszottam a b&w1 el annakidején, hogy úgy belefeledkeztem napokig hogy másra se gondoltam csak a kis bugyuta lényemre stb.
    Most meg elkezdtem ezzel játszani és valahogy abszolút nem volt olyan mint az 1. Gondoltam belemerülök kicsit, hátha az első benyomás csal ezért eljutottam a 4. pályáig és ott azt mondtam uninstall. Utána elolvasgattam itt a véleményeket és megelégedve könyveltem el magamban, hogy talán nem azért nem tetszik mert öregszem és nem köt le hanem tényleg gond van azokkal amikre gondoltam:
    1. A lény intelligenciája, "aranyossága", "bugyutasága" amit mindenki említett eddigis, nem kívánom tovább ragozni.
    2. A küldetések hangulata sem olyan mint pl az egyben ahol pl. olyan boldogok lettek pl a részeges tengerészek miután újjáépítettem a hajóikat hogy énekelve hajóztak el stb.stb sokkal eredetibb volt az egész.
    3.Harc... Bocs de nem lebutított AgeofEmpiressel akarok játszani(bár imádom az összes AOE-t) azzal a különbséggel, hogy van egy lénynek álcázott droidom aki végigkisér a harcok alatt.

Bocsánat ha negatív nagyon a hozzászólásom aki ismer itt sg-n tudja, hogy nem vagyok kötekedő típus ha játékról van szó még ha komoly hibákkal rendelkezik akkoris les**rom ha engem leköt,csak Peter Molyneux-től nem ezt vártam egy mesteri Fable után(bár abban nem vagyok biztos hogy a Fable 100% ig az ő keze alatt ment).
    *****Negatív vélemény off*********