Nyílt levél: magyar hackerek a Pápa weboldalának védelmében
  • gonosz

Lenne par vallasos jellegu kerdesem, latom te igazan ertesz hozza..

Szeretném a lányomat eladni rabszolgának, amint ezt Exodus 21:7 megengedi. Szerinted milyen ar lenne meltanyos?

Az egyik szomszédom mindig szombaton dolgozik. Exodus 35:2 világosan kimondja, hogy az ilyet meg kell ölni. Erkölcsileg kötelezheto vagyok rá, hogy saját kezuleg öljem meg?

Lev.21:20 szerint ha szembetegségem van, az Úr oltárát nem közelíthetem meg. Be kell vallanom, hogy szemüveget használok. Teljesen élesnek kell lennie a látásomnak, vagy itt van azért egy kis játéktér?

A legtöbb barátom vágatja a haját, illetve borotválja a szakállát, beleértve a pajeszát is, holott ez Lev.19:27 szerint egyértelmuen tilos. Milyen halálnemet javasolsz nekik?

Lev.11:8-bol tudom, hogy ha döglött disznó borét illetem, tisztátalan leszek. A kérdésem, hogy szabad-e futballoznom, ha cérnakesztyut húzok?

A nagybátyámnak van egy kis háztájija. Megsérti Lev.19:19-et, mert földjébe kétféle magot vet. Ezen kívül a felesége olyan ruhát hord, ami kétféle anyagból (pamut / poliészter ) készült. Most tényleg össze kell hívnom az egész gyülekezetet (Lev.24:16), hogy megkövezzük oket, vagy pedig elég, ha egy meghitt családi körben lefolytatott ceremónia keretében megégetjük oket, amint ez azok esetében megengedett, akik az anyósukkal hálnak (Lev.20:14)?

Lev.25:44 kijelenti, hogy szomszédos nemzetségek fiai és lányai közül vehetek magamnak rabszolgákat. Az egyik barátom szerint ez a törvény csak a romanokra érvényes, de az osztrakokra nem. Meg tudnád magyarázni, hogy miért ne lehetnének nekem osztrak rabszolgáim?