"undoritó bölény gorilla geci megverte nadalt... szakkommentátor 1 bödületes fasz" -- nem igazán idevaló az ilyen kifakdás.
Örülj inkább, hogy évek óta végre van valaki, aki így tud teniszezni Nadalon, és Federeren, meg most már Djokovicon kívül. Nagyon remélem, hogy nem megy a levesbe a jövőben Tsonga. Arra tippelek, hogy holnap Federert legyőzi Djokovic, és a döntőben kemény csatában (4 v 5 szettben) elveri Tsongát is. Én még a vasárnap reggeli edzést is ki fogom hagyni a közös döntőnézés miatt.
Nadal salakon verhetetlen, és salakos király létére még kemény borításon is nagyon jó, de a mai kb olyan volt, mintha egy jó Federer ellen kellett volna játszania.
Amúgy nem mondott nagy hülyeségeket Szabó Gábor. Bár a "sebezhetetlenségi érzés", valamint a további jelzőin én is röhögök, de attól még bírom. Továbbá Nadal nem játszott olyan jól az első két szettben, mint ahogy mondta, de nagyon gyengén sem. Ám Tsonga részéről azok a rövidítések tényleg betegek voltak (T vonalnál, a talajtól 10 centire felpattant labdát dropból a háló másik oldalára, attól 10 centire átlöbbölni, finoman szólva is zseniális megoldás). Nehezen dolgoztam fel, hogy aki ekkorát üt, az tényleg ilyen fineszes megoldásokra képes. A rövidítésekből Nadal alig ért el valamit, pedig ment mint a rakéta.