Tenisz

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Laffite
...és itt vannak a magyarok helyezései is:

405 Bardoczky, Kornel 70
535 Kiss, Sebo 44
593 Balazs, Gyorgy 37
929 Kisgyorgy, Gergely 10
931 Lukacs, Denes 10
1248 Kellner, Adam 4
1265 Jancso, Miklos 3
1345 Toth, Laszlo 3
1370 Mazany, Norbert 2
1430 Godry, Botond 2
1528 Fenyvesi, Tibor 1
1528 Krafcsik, Tamas 1

103 (105) CZINK, MELINDA 348.25
157 (155) NAGY, KYRA 230.00
189 (191) SZAVAY, AGNES 174.00
211 (210) GUBACSI, ZSOFIA 149.50
232 (231) KUTI-KIS, RITA 131.75
250 (223) KAPROS, ANIKO 123.50
274 (227) NEMETH, VIRAG 106.50
275 (268) MANDULA, PETRA 105.75
541 (535) POCZA, BARBARA 28.25
558 (568) ADANKO, MILJANA 26.50
641 (655) MAROSI, KATALIN 20.00
880 (868) HORANYI, ZITA 9.25
1224 (1159)KISS, DORA 3.25

A F-1 csak addig tartott amíg a XX. század... Nézz igazi autóversenyt: WTCC

zaki
világranglista:

1. Roger Federer svájci 6975 pont
2. Rafael Nadal spanyol 4475
5. Lleyton Hewitt ausztrál 3125
3. Andy Roddick amerikai 3115
4. Marat Szafin orosz 3015
6. Andre Agassi amerikai 2640
7. Nyikolaj Davigyenko orosz 2175
8. Guillermo Coria argentin 2110
9. David Nalbandian argentin 1915
10. Mariano Puerta argentin 1784

1. Marija Sarapova orosz 4768 pont
2. Lindsay Davenport amerikai 4619
3. Kim Clijsters belga 4404
4. Amélie Mauresmo francia 3927
5. Justine Henin-Hardenne belga 2935
6. Mary Pierce francia 2908
7. Venus Williams amerikai 2883
8. Jelena Gyementyjeva orosz 2617
9. Nagyja Petrova orosz 2481
10. Patty Schnyder svájci 2445

zaki
Ramore
dekoncentráltság, vagy egyszerûen ezen a szinten nem tudom átlépni mondjuk 2 egymást követõ meccsen. õszintén szólva nem estem hasra meglepetésemben, amikor meghallottam, hogy kikapott, egyszerûen várható volt
Laffite
hát erre tényleg nem tudok mit mondani... egy nappal korábban megveri a megbízhatóan top 100-as franciát, aztán kikap egy nevenincs 16 éves orosztól, aki még soha nem vert meg senkit 200-on belül... kellemetlen, mert januárban kiesik Czinknek több mint 90 WTA pont és ha addig nem hoz vmi nagyobb eredményt, akkor megint alaposan elkerül a 100 közelébõl...

zaki
hát az

Ramore
természetesen sikerült kikapnia Czinknek, elég czinkes!
Laffite
Czink mai ellenfele egy 16 éves orosz, Evgeniya Rodina mindössze 443. a WTA ranglistáján, ez a második éve a nagyok között és bár elég félelmetes mérlege van idén (18-9), de ez csalóka, mert 200-on belüli játékost még nem gyõzött le, vagyis Czinknek illene könnyen hozni a meccset, ami ma dél körül kezdõdik.

Amúgy ma elég jó kis meccsek lesznek Filderstadtban, Safina-Myskina, Medina Garrigues - Jankovic és Hantuchova - Schnyder, a teljesség igénye nélkül...

Ramore
azt osztom én is, hogy fejlõdni mindíg lehet, csak nem mindenkinek sikerül 😊
Laffite
nem hiszem, Mary Pierce már harminc és még mindíg jó, fejlõdni meg mindíg lehet, na de majd kiderül...

Laffite
nem kapkodja el, a kisebb tornákon indul

zaki
teniszben már sajnos az. bár lehet, hgoy késõn érõ típus 😄

Ramore
kiváncsian várom, habár szerintem nem kellene elkapkodnia a felnõtt versenyeken való indulást, az eredményeibõl legalábbis erre tudok következtetni.
Laffite
bocs, én néztem el a válaszodat, de Szávaynak is kell sztem 2-3 év, hogy fokozatosan felérjen az elejébe

Ramore
várj csak, én nem Czinkrõl írtam, õ tényleg sosem lesz top50-es versenyzõ, emiatt engem igazán nem érdekelnek az eredményei, ezzel szemben Szávayból viszont még annál is többet kénéznék, vagy inkább remélnék.
Laffite
amúgy 23 évesen szerintem még nem idõs

Laffite
azt nem mondtam, hogy Czink be fog robbanni, de idén eddig pozitív a mérlege (ezen torna elõtt is 26-24), a januári ausztrál warm up tornán kvalifikációból jutott fõtáblára és elment a döntõig, aztán júliusban olaszban egy kisebb tornán megint döntõs tudott lenni és ugye neki még nincs WTA tornagyõzelme.

az valószínû, hogy soha nem lesz belõle top 10-es sztár, de a tenisz nemcsak a top 10-es sztárokról szól, mert egy 100.000 dolláros tornát megnyerni is nagyon nagy dolog, mint ahogy 100 között vagy 50 között lenni is (most éppen 105. helyen van, de ezzel remélem bekerül majd a 100-ba is)

Ramore
remélem igazad lesz, habár a kiemelkedõ teniszezõk ennyi idõsen már be-berobbannak a nemzetközi köztudatba.
Laffite
Czink Melinda 7:5 6:0-ra verte a hatodik kiemelt Emilie Loit-t a $140,000 összdíjazású tashkenti tornán. A franciával idén kétszer is találkozott és mindkét alkalommal simán kikapott, most szerencsére fordult a kocka.

Laffite
amúgy Sharapova is az elsõ WTA évét (2002) 186. helyen zárta és tavaly ért a csúcsra, ehhez képest most Szávay 197. helyen van, azért mondom, hogy legkevesebb 2 év biztosan kell az elsõ kiemelkedõ eredményhez...

Laffite
Kínában holnap Kirilenko - Groenefeld döntõ lesz, eddig még egyikük sem nyert tornát, így valamelyikük nagyon boldog lesz a mérkõzést követõen.
Remélem az orosz nyer, jó lenne egy kis konkurencia Sharapovának 😄

Laffite
...mert még nincs 17 éves, egyszerûen sem fizikailag, sem technikailag nem ért még el arra a szintre, idõ kell hozzá, még legalább 2 év, és az eredmények folyamatosan egyre jobbak lesznek, de addig sztem még ne várjunk csodákra...

Ramore
Mi a búbánat van a Szávay leányzóval mostanában? Amióta a felnõttek között próbálkozik, azóta nem jön ki neki a lépés.
Laffite
6:3 4:1 már a horvátnak, errõl ennyit...

Laffite
hát..., lehet hiába vártam annyira a meccset, Czink rögtön az elején elvesztette az adogatását, már 0:2 a horvátnak...

Laffite
WTA Sunfeast Open 2005 - Kolkata-India (170.000 dollár)

ma 12.15-kor
(7) Karolina Sprem (Croatia) - Melinda Czink (Hungary)

Czink tegnapelõtt a 3. kiemelt, 34. helyen rangsorolt és hazai pályán játszó Mirzát verte. A mai Sprem csak 81. a WTA listán, vagyis Mirza után még akár õ is verhetõ. Jó lenne kiharcolni egy elõdöntõt/döntõt!

Laffite
Veled értek egyet... Federer fejben mindenképpen jobb mint Sampras volt bármikor, akinek szinte minden tornán voltak nagy kínlódásai és viszonylag sok váratlanul eldobott meccse is volt, amiket papíron hoznia kellett volna. Így bár teljesen értelmetlen az összehasonlítás, de én biztos vagyok Federerben.

Azt sem írom alá, hogy az õ mezõnye erõsebb volt mint a jelenlegi. A tenisz élvonala nem gyengül se a nõknél, se a férfiaknál, sõt, évrõl-évre egyre többen kapaszkodnak az élvonal felé, egyre nehezebb bekerülni az elitbe, ezért vannak már a 100-on belül is hatalmas körbeverések, ami 10-15 éve még egyáltalán nem volt jellemzõ.

Ramore
szerintem most sem könnyebb Federer-nek, mint anno Samprasnak, hiszen korábban a nagy nevek voltak igazán az ellenfelek, jelenleg egy noname 19 éves gyerek is tud bombaformában teniszezni ( Nadal) és a jelenlegi nagy nevek sem piskóták. szóval szerintem inkább keményebb a harc jelenleg, mint korábban
MrSpock
De én aztmondom,hogy anno Samprasnak nehezebb volt,mert szerintem több igazánjó játékos volt.Fõleg keményborításon,vagy lehet már nosztalgia,de mégis.
Ha összevetnénk õket, egy legjobb Sampras,és Federer párharcát az elõbbi nyerné.

Go Jeff Go!!!!

Laffite
talán még jobb is... Samprasnak voltak néha-néha hullámvölgyei, koncentrációs problémái, de Federernek a világon semmi problémája nincs, játszik mint gép és nyer mindent - félelmetes...

Ramore
én is így gondolom, Pisztoly Pete szintû játékos, ha nem jobb és valóban hasonló a mentalitása is.
Narcotic Syntax
én ránéztem és egyböl kitaláltam 😄😄😄

\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"

zaki
hát igen, ezen nincs mit szépíteni, õ a világ legjobb teniszezõje...

Narcotic Syntax
és gazdagabb lett 1 millio dollárral + kocsi.

de hát ö a jelen pete sampras-ja !

\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"

Ramore
Nem történt meglepetés, Federer a világ legjobbja!
zaki
áááá, nem igaz, kikapott Agassi <#shakehead>
Federer nagyon jó volt <#merges3>

Narcotic Syntax
HAJRÁ HAJRÁ !!!

Agassi !😄

Laffite
pedig nem lesz ilyen egyértelmû, Agassi nagyon nagy küzdõ...

Anyááám! Néztem a ffi döntõ oddsait
Federer 1.12
Agassi 5.50 <#wow2>

Igaz, h a svájci az esélyes, meg nem volt eddig ellenfele az Openen, meg etc, de azért az az 5,50es odds kecsegtetõ 😊

Sheva
mi lett a federer - hewit merccs

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

zaki
na, összejött az álomdöntõ, angyon fogok drukkolni Agassinak. ha megnyeri 1000%, hogy õ is visszavonul a us open után, mint ahogyan azt Sampras tette 2002-ben

zaki
mindjárt kezdõdik a nõi egyes döntõ, hajrá Pierce 😊

Laffite
na, azt úgy én is el tudnám képzelni!

zaki
jól tudod, a 20... hihetetlen... elõdöntõben Gineprivel játszik, ha tegnap meg tudott verni egy világklasszis formában lévõ Blake-t, akkor simán ott lesz a döntõben... Federer-Agassi döntõ milyen lenne már...

Laffite
blake nagyon nagy játékos lehet még, de most valszeg a rutin döntött kettejük között... nem semmi, hogy ha jól tudom, akkor ez agassinak a 20. us opene <#worship>

zaki
élõben megnéztem hajnalban a blake--agassi meccset, hát mit mondjak, megérte 😊

hihetetlen egy meccs volt <#wow2><#worship>

Laffite
nem igazán fekszik még neki a gyors borítás, itt az erõtenisz dominál, bár erre hajnalban némileg rácáfolt Dementieva, aminek nagyon örültem, mert így vagy Pierce vagy õ már döntõs és így lesz kinek szurkolnom

Ramore
én nézem, és egyúttal megdöbbenve tapasztalom, hogy senki meg sem említi, hogy Szávay milyen gyorsan kipottyant a versenybõl!
zaki
up! senki nem nézi a us opent? 😊

Laffite
most is pont így néz ki, csak szerelésben sárgáról fehérre váltott 😄