2235
![10802156721221919903.jpg](http://www.media.sg.hu/forum/galleries/1080215672/10802156721221919903.jpg)
-
Federer meg önmagához képest alig mutat valamit. Kíváncsi leszek a statisztikákra a végén... -
Djoko egy állat...:D -
:((
Nem tudom felvenni...5 percenként egyszerűen kikapcsol a felvevő (LG)...
De elég duva meccs lesz. Federer már meg is brékelte Djokovicot... -
Azaz magyar idő szerint 9:30-nál :)
De gondolom a páros meccsek nem igen húzodhatnak el, és akkor 9:30 -
Rod Laver Arena
3:00 PM Start 1 Women's Doubles - Finals
Alona Bondarenko (UKR)/
Kateryna Bondarenko (UKR)
v. Victoria Azarenka (BLR)[12]/
Shahar Peer (ISR)[12]
followed by
2 Mixed Doubles - Semis
Tiantian Sun (CHN)[5]/
Nenad Zimonjic (SRB)[5]
v. Zi Yan (CHN)[3]/
Mark Knowles (BAH)[3]
Not Before 7:30 PM
3 Men's Singles - Semis
Roger Federer (SUI)[1]
v. Novak Djokovic (SRB)[3]
nem lehet tudni mikor kezdődik, csak annyit hogy 7:30-nál nem elöbb -
nem jó ez a délelőtti időpont
inkább éjszaka lenne :( -
Én nem láttam a Tsonga-Nadal meccset sajnos.
De a holnapit nagyon megnézném élőben, valamit ki kell találnom.
Sztem egy hirtelen rosszullét fog elkapni a melóba.:D -
Megpróbálom felvenni. Hátha sikerül elfogadható minőségben.
A mait nagyon sajnálom, hogy nem vettem fel. Oktatófilmnek is jó lenne. -
Basszus, akkor már nem vagyok itthon.:(
Azért köszi!:) -
Nagyon nem kell élesíteni mert 9:30-tól lesz ha jól tudom...:D -
Magyar idő szerint mikor kezdődik a Federer-Djokovic meccs?
Élesíteném az ébresztőórát. :) -
Nadalnak van egy olyan sérülése, ami hosszú távú dolog. 2005-ben jött elő, és hol súlyosabb, hogy enyhébb a tünet. Tavaly rebesgették, hogy a karrierjének a végét is jelentheti, de aztán tisztázták, hogy nem valósak a félelmek. Együtt kell élnie ezzel a sérüléssel, és a kulcs az lehet, hogy meg kell próbálni minél rövidebb meccseket játszani.
Nadal sérüléséről -
Sajnálom,hogy nem láttam :( -
A francia ejtésein én is behaltam egyébként. Szervál 200 felatt aztán ejt egy olyat fonkából, hogy a pofám leszakad. ENNYIT és ILYEN stabilan senkitől nem láttam mióta teniszt nézek. Asszem egyébként egy Boris Becker meccsen szerettem bele a teniszbe. -
elötte a jővő csa birja a fizikuma.. ami alapból nem semmi..énis örülnék ha jobb lenne mindig jobb egy picit. -
"..nadal 5-8 év mulva sehol nem lesz kb ugy fogja lefutni lábait mint roddick "
Ilyen jóslásokba meg miért bocsájtkozol? Ennyire előrelátod a jövőt, mikor fiatalabb van nálam valszeg ahogy te írtad?
Én kb. 13 éve nézek teniszt, ha nem több ideje, én még láttam a 80-as évek öregjeit is játszani és a mostani öregeket is fiatalon. Pl.: Agassit láttam még viszonylag fiatalon játszani (mikor ős és Pete uralkodtak) és a pályája végén is. Ahhoz képest, hogy asszem 34 évesen hagyta abba erőnlétileg lenyomott sok fiatal titánt is. Nadal most 22 (!) éves, szinte még előtte áll a jövő! Roddick nem rossz játkos, de összevissza egy GS-t nyert (és ahány meccsen láttam, szinte mindig hamar összecsuklott szegény) Nadal már hármat bár tény, hogy mindet csak salakon. Ha Nadal nem lenne RF más valszeg Rod Laver nyomdokain járna két fullos GS évvel, de legalább egyszer meglett volna neki. -
cimbora :d.. ja alpári stilus elárjula nemvagyok 25+ vagy értelmes maybe?.. lol hallod nadal egyértelmű leszálló ágát kezdte meg, nemazért mert most kikapott... [tehát nem mostról van szó]. és elég rég nézek teniszt nagyonis...
másik rasszista barom :D meglepő ilyet mondasz gyapotot enniről ehh.. megmosolyogtató ,hogy belekötsz valamibe. tudod azt nemértem hogy miért érdekel,hogy kijavítgatsz..nadal 5-8 év mulva sehol nem lesz kb ugy fogja lefutni lábait mint roddick .nem hiszem hogy bárkiről elmondhatnád ilyen fizikummal rendelkezik, és birja ezt a terhelést. célzok itt a folyton halálra hámozott labdákra és ehhez való helyezkedésekhez, hogy minden honnan tudja huzogatni.. itt kemény pályán pláne hátrányban van mert nem pattna olyan magasra tsona simán kezelte ,ugyan olyan magasan vissza pörgette ..
egy szó mint száz tsonga iszonyt jól játszott, mellesleg undoritó képe most sem tetszik unszimpatikus de fergeteges teniszező.. a le rasszistázni meg nemkéne alapok nélkül.. valószinű idősebb vagy mint én ,legalább neked lehetne több eszed. -
Ez most valami egyedi eset asszem. Sok pontot lehet veszíteni, ha nem ér el ugyanolyan szintet az ember, mint az előző évben, de most Federernél nem normál úton számolták volna. Mintha így hallottam volna. Aztán lehet, hogy marhaság, ahogy emlékszem. -
Én kifejezetten bírom Szabó Gábort. Nem az orgánuma, hanem a stílusa tetszik. Atlétikában pl mondott egy olyat, hogy "...màr csak 200m van hàtra, és még mindig nem fut senki..." --- aztán kb 1:47-es 800 lett a vége, vagy 3:30-as 1500m. :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Én ezeken szoktam röhögni. De bírom, mert érződik, hogy élvezi a munkáját. -
OK, hogy imádod Nadalt, nekem is az egyik kedvencem. De őszintén...az ő stílusa nagyon más, mint amivel itt igazán nagyon lehet alkotni. Ennek ellenére iszonyatosan jól menetelt. De ennyire volt elég.
Ezekkel a menjen gyapotot enni dolgokkal nem értek egyet. Hány néger focista/kosaras/amerikai focista/boxoló/harcművész, stb sportoló van, akik nélkül szegényebb lenne a sportvilág? Nem egy, vagy kettő...de még csak nem is pár tucat. -
Azért a ranglista számomra egy rossz vicc. Federer az utóbbi 3-4 évben a Grand Slam tórfeák kb. 75%-át elhozta, de még így sem maradhatott volna világelső, ha Nadal most győz? Szerintem ez egy rossz vicc. -
Federer marad első, ez biztos (mert legyőzte Blake-t). Bővebben itt.
Tsonga TOP10 tíz lesz 38. helyről. 1600-1900 pontot szerez most. Attól függően, hogy 1-2 lesz. pontok táblázata
South African Airways ATP ranking FAQ -
Mióta nézel te teniszt cimbora? A francia srác úgy nyomta, hogy ezzel a játékkal tényleg bárki ellen kiállhatna, még Federer ellen is.
"menjen gyapotot enni" és "undoritó bölény gorilla geci" megjegyzésed meg hogyismondjam sokmindent elárul rólad... Savanyú a szőlő és még rasszista barom is vagy? Ez van, ma Nadal volt a gyengébb. Nem tudod ezt elviselni? Gratulálok.
Az meg mi az a hülyeség, hogy leszálló ágban van??? SOHA ilyen messzire nem jutott még Australian Open-en. Ez neked leszálló ág? Sírjak vagy röhögjek?
A szakkomentátornak az a baja, hogy a hangfekvése nem jó. Be kéne látni, hogy nem mindenki alkalmas erre a posztra, megfelelő adottságok kellenek. A hangján az ember meg nem nagyon tud változtatni. -
ja kifakadás :D.. nadal imádás van ebben a házban ..
am énmeg itthon betegségekből lábadozok szal nálam sincs edzés..
.. szakkomentátor, nem azért volt bődületes fasz mert olyat mondott hogy nemjatszott jol stb, hanem az egész unszimpatikus viselkedés. jó tsonga extra volt , de m1 akkorsem tetszett ahogy beszélt .. és nemörülök neki :D. menjen gyapotot enni :p..djokovic most iszonyat ahogy játszik szal remélem mindenkit kenderbe ver, bár federer is verhetne mindenkit azt sem bánnám.. m1 fáj hogy kiesett nadal ez lényeg :D -
Hogy állna a ranglista ha mondjuk így lenne és Djokovic behúzná a győzelmet a végén? Beérheti Nadalt? -
"undoritó bölény gorilla geci megverte nadalt... szakkommentátor 1 bödületes fasz" -- nem igazán idevaló az ilyen kifakdás.
Örülj inkább, hogy évek óta végre van valaki, aki így tud teniszezni Nadalon, és Federeren, meg most már Djokovicon kívül. Nagyon remélem, hogy nem megy a levesbe a jövőben Tsonga. Arra tippelek, hogy holnap Federert legyőzi Djokovic, és a döntőben kemény csatában (4 v 5 szettben) elveri Tsongát is. Én még a vasárnap reggeli edzést is ki fogom hagyni a közös döntőnézés miatt.
Nadal salakon verhetetlen, és salakos király létére még kemény borításon is nagyon jó, de a mai kb olyan volt, mintha egy jó Federer ellen kellett volna játszania.
Amúgy nem mondott nagy hülyeségeket Szabó Gábor. Bár a "sebezhetetlenségi érzés", valamint a további jelzőin én is röhögök, de attól még bírom. Továbbá Nadal nem játszott olyan jól az első két szettben, mint ahogy mondta, de nagyon gyengén sem. Ám Tsonga részéről azok a rövidítések tényleg betegek voltak (T vonalnál, a talajtól 10 centire felpattant labdát dropból a háló másik oldalára, attól 10 centire átlöbbölni, finoman szólva is zseniális megoldás). Nehezen dolgoztam fel, hogy aki ekkorát üt, az tényleg ilyen fineszes megoldásokra képes. A rövidítésekből Nadal alig ért el valamit, pedig ment mint a rakéta. -
undoritó bölény gorilla geci megverte nadalt... szakkommentátor 1 bödületes fasz..jól játszott tsonga.. nadal meg leszálló ágban van, kiváncsi leszek salakon való teljesítményére.. elnézést vulgáris kifejezésekért de megköveteli a vérem. -
Vége, 6-2 6-3 6-2 , Ez alázás volt kb:D -
Nah innentől kivégzés lesz:DDD -
Nézi valaki rajtam kívűl a Nadal meccset. Elképesztő... Ritkán látni ENNYIRE látványos meccset. -
Ez az arc csunyan szopatja nadalt:DD 6-2 6-3 Tsongának:D -
:DDDD -
létra :DD.. amugy szerintem is tsonga fog gyözedelmeskedni ..az 1 állat ..bár nemtom mit fog csinalni felhuzkodott pörgetésekkel ..mondjuk semmit letámadja mindet a francba -
Há most mit mondjak? Egy fejjel magasabb nálam! :D
Képzelem, mikor apja: jólvan kislányom! (sámliról) -
Létra ASDsaDasDasDasDasdasD -
ja, és ezek a tippjeim... :DDD -
első meccsen: Létra
második: Ivanovic
harmadik: Tsonga
-
kösz
tipp:Jankovic,Ivanovic,Nadal -
03:30 Sharapova M. (Rus) - Jankovic J. (Srb)
05:30 Ivanovic A. (Srb) - Hantuchova D. (Svk)
09:30 Tsonga J-W. (Fra) - Nadal R. (Esp)
-
Ma éjjel milyen meccsek lesznek?