• Sephi
    Kerem nalunk az ugy mukodik hogy :

Az a tema lenyege hogy nagyanyam beszol pont amikor eppen olok valakit (mert jaccok) es mondja hogy menyunk mert furdes lesz.
    Mozes nez csak vagy eppen tekereg a parkanyon de nem sejti. Nagyim ugy 10 centis vizet enged a kadba majd beszoltija urasagat aki azonnal megjelenik a kert helyen. Sot! Fel is masizk a kad szelere! Amikor becsukom az ajtot es elmondtam egy miatyankot azert meg elokeszitem a sebtapaszokat mert Rozsomak se tudna ilyet karmolni. Miutan lelkileg felkezultem arra hogy en fogom fogni es nagyim aztassa a labat (matmint a macskajet) felemlem a viz fole ekkor mar hirtelen meggemberedik es szol egy olyat hogy Miau? ekkor mar rohogok mert amikor az also labai ereinntik a vizet olyan mintha meg lenne fagyva. Nagyanyam nyugtassa ez meg ketsegbesseten mintha azt mondana hogy "Hagyatok man beken , legalabb kusojja el" majd berakom a vizben ahol meg is all (persze a viz csak a nyakaig er) es nem mozdul de nyavog. Nagyanyam kozben sikajja rendesen mindehol majd amikor alul kell megmosni akkor felemelem es fogom de kozben az elso ket mancsaval azt jacca hogy o a beszedo fiu es absolute mindent ami a furdokat szelen van megprobal elkapni vagy bele akar kapaszkodni igy berantva nagyanyam gazdag puder es egyeb krem meg mitomen kosarat nagyon boldog.

Majd az jonm hogy lerakom a foldre es akar tanult kollegam irassa lejebb ugy elkezdunk rohogni mert ugy nez ki mint egy szaritott poc de rohej hogy elrohan majd mindegyik labat kulon kulon megrazza igy ugy nez ki mint egy tancos. Aztan jon a torles ami abbol al hogy veszi nagyanyam a tutulkozot es belegabasztja. Amiutan bele volt tejuesencsavarva neha meg elenged egy Miau? beszolast majd megturujuk es mehet is ki. Neha meg meg is szaritjuk de azt egyszer valaltam mert ez aszite a szaritora hogy vadkan vagymi. Azt meg megemlitenem hogy a vegere nekem legalabb 5 karmolas vidul ugya kezemen minta labamon.