• QuippeR
    #312
    ah, na mesélek valamit.

    van egy fehér macsekunk, a testvérével került hozzánk, de utóbbi sajnos eltűnt egy-két hónap után. a fehér macsek viszont megmaradt (nincs neve, ne kérdezd, hogy miért, egyszerűen csak "a fehér"), és egy éves korában szült. négy kiscicája lett. a durva a dologban, hogy három tök fehér kandúr meg egy szürkés nőstény kölyke lett.

    na, ezeknek már találtunk nevet. a három fehér Athos, Porthos és Aramis, a szürke pedig Milady. elég sokáig megvoltak mindannyian, Aramis és Porthos azonban sajnos eltűnt (biztos megmérgezték őket :(), Athos pedig a nagymamáméknál van. (Porthos volt a kedvencem, iszonyú bambán tudott nézni, és annak ellenére, hogy hótt süket volt, akkorát tudott nyávogni, mintha bombát dobtak volna :))

    Nos, Milady már egy éves, és mostanában szült (három hete talán). És most jön az érdekesség. Tegnap a fehér elkezdte, hogy beszáll a nevelésbe. Szóval most úgy néz ki a bagázs, hogy egy kupacon fekszik a nagymama (fehér), az anyuka (Milady) és a négy kis gézengúz (egyébként mind a négyen szürkék, egyikőjük szinte fekete). Másnál is csinált ilyet a macska, hogy a lánya kölkeit is dédelgette? Egy kicsit idegesít, attól félek, hogy Milady otthagyja a kölköket, azok meg éhen halnak (bár most már biztos lehet őket tejjel etetni).