5726

-
jovoheten erkezik a 2 macska!!!:))))))))))))))))))))))))))) tok torulok!!:)))))))))) -
ah, na mesélek valamit.
van egy fehér macsekunk, a testvérével került hozzánk, de utóbbi sajnos eltűnt egy-két hónap után. a fehér macsek viszont megmaradt (nincs neve, ne kérdezd, hogy miért, egyszerűen csak "a fehér"), és egy éves korában szült. négy kiscicája lett. a durva a dologban, hogy három tök fehér kandúr meg egy szürkés nőstény kölyke lett.
na, ezeknek már találtunk nevet. a három fehér Athos, Porthos és Aramis, a szürke pedig Milady. elég sokáig megvoltak mindannyian, Aramis és Porthos azonban sajnos eltűnt (biztos megmérgezték őket :(), Athos pedig a nagymamáméknál van. (Porthos volt a kedvencem, iszonyú bambán tudott nézni, és annak ellenére, hogy hótt süket volt, akkorát tudott nyávogni, mintha bombát dobtak volna :))
Nos, Milady már egy éves, és mostanában szült (három hete talán). És most jön az érdekesség. Tegnap a fehér elkezdte, hogy beszáll a nevelésbe. Szóval most úgy néz ki a bagázs, hogy egy kupacon fekszik a nagymama (fehér), az anyuka (Milady) és a négy kis gézengúz (egyébként mind a négyen szürkék, egyikőjük szinte fekete). Másnál is csinált ilyet a macska, hogy a lánya kölkeit is dédelgette? Egy kicsit idegesít, attól félek, hogy Milady otthagyja a kölköket, azok meg éhen halnak (bár most már biztos lehet őket tejjel etetni). -
húb@z!!! ő nem harap? :D -
tölteni való ? :)) -
:) -
persze néha 1 hétre is eltünt, utánna ráfért egy kis karbantartás mert úgy nézett ki mint 1 tv-s whiskas macska :) -
leírva durvábban hangzik, nem volt csúnya -
:)))))))))))))))))) anyaaad!! persze ne vedd rossz neven:)
gratula a macskatokhoz:) biztos szep teremtemeny volt. bar a szurke amit eddig itt mutogattam az most teleki cica lett.. es egesz jol birja! -
ennyi erővel téged is heréltetni kellett volna azonnal a mi macsekunk is mindig csavargott rolytosra volt tépve a füle kitört a szemfoga de soha nem jött szóba hogy kasztáltatni kéne.
-
Bagira? -
hat azert nem.. de nem minden napo macsek:) kicsit draga:) 60 ezer ft!! -
Tigris kölyök? :D -
ahoy.. keszulunk venni ket macskat.. hogy mit?? maradjon meglepi!:) -
ok -
szerintem ha cicat vesz valaki akkor kettot...ket fiut.. lanyt azert nem mert tuzelnek...es az hajmereszto.. kisfiukat meg azonnal hereltetni.. nem hullik annyira a szoruk, nem lesznek annyira kanosak, es budosek... -
nem nezted volna ki belolem:) az egyik legnagyobb macska fan vagyok itten... mindig tobb macskank volt egyszerre.. eddig oszesen vagy 20 minimum!!!!! igaz a legtobb az olyan 8 volt.. aztan szulettek kiscicak de azokat elajandekoztuk...szal 8 nal is volt mar tobb..:) es ez egyszerre!! -
na hát ezt nem néztem volna ki belőled ! :)
te meg a macska :))
nekem a kedvenc állatom
olyan kis dög :))
szal mocskos egy állat de ez a jó benne :)
kihasznál :)
nekem volt egy nagy kandúrom, igaz csak három éves volt de 6 kiló :)
de sajna beteg lett és... :(((
ez már 3 éve volt kb, azóta nem merek újjat mer naon nagy megrázkotattás elvesziteni egy ilyen szép macskát !!! -
nealudjak a paplanom alatt???
1) tel volt.. barhova fekudtem volna a macskak telizabalva magukat meg a seggylukamban is jol ereztek volna magukat..szal orultek hogy hozzambujhattak .. legyen akarmennyire pozitiv a sugarzas:)
2) a masik macskanak is mindegy hol fekudt csak paplan legyen az egesz testen...csak azt nem ertem mer nem fuladt meg soha...es mindig tiszta nyal volt a hasam.. mer ugy elaludt hogy fojt a nyala;;;LOL -
Cat #295 sose aludj ott ahol a macskák szeretnek aludni - szeretik az emberekre káros negativ földsugárzásokat/vízereket -
:) -
Nos most tertem magamhoz 10 percnyi intenziv rohoges utan.
Szerintetekk hogy hangzik az a felkilato mondat hogy :
Nagyi gyere ma' mert Mozi dezsmalya a karacsonyfat!!!!
Ahahahahahahahahhaahaha baz zha nem vagyunk ithhon kepes megenni az egeszet :)
Beszarok! Hogy izlik neki :) -
Aliaz Pusztító!!!!! -
persze mindegyik zörgött mint atom..:))))))))) -
levittük a telkekre a macskákat.. fekete eltünt...a szürkét vmi elütötte de rendbe van.. a nagyobbik csíkos meghalt.. méreg(???)
a kicsit meg befogadták...
de azota jo leászkálni a telekre.. olyan kis ari dögök vannak.. van egy anyacica a házunk körül.. szült 5-6 cicust...és még most is csak cseperedő kórban vannak.. és mivel elég hideg van, bevittük őket a nagyszobába ahol keményen fűtöttünk.. és énmeg semmit nem aldutam aznap ? jol lefeküdtem háttal... a szürke cicánk a hasamon feküdt mint mindíg (letakarva egy takaróval mert ugy szerette)
plusz 1 teleki macska a hasamon a takaro felett.. 1 teleki macsja a honaljamnál.. é egy teleki cica a nyakamban.. vazze.. rég éreztem ilyet...olyanjo volt aludni velük... -
él még a kis dög CSOCSO? -
nah? -
-
[Walaki]D`Lair #286 háhááá...csináltam képeket nagymuterom mecsekjáról!!! Amint felrakom a képeket jönnek a linkek....
LACA A CICC POWAH -
LOOOOOOOOL:))))))))))) -
Te macskakínzó -
elfikáztad a linkelést... amugy ismeri szinte mindenki ezt a videot.. funnyca néven futott a videnyo.. amugy szvsz az a legjobb rész amiko a kismacsek elkezdi pofozni a kaktuszt vagy amikor néz előre a macsek és leesik az ablapárkány elött ...stb.. azok inkább viccesek..
az én kiscicámmal az volt hoyg feltettem a gépem elé.. játszott a fikás zsepimmel:) majd fordult egyet lecsuszott a lába majd jol belekapaszkodott a zsepibe és leesett:) LOL volt szakadtama röhögéstől... sajnos a zsepi nem tartotta meg őt:) -
a legjobb mikor lesétál a polcról, meg magával rántja a piritóst. meg amikor megijeszti egy másik macska a konyhában a, milyet ugrik má helyből. -
http://sertes.goldengate.hu/stuff/epsylon/vid_other/catz.avi.jpg
ezen jobbgomb, cél mentése másnéven... -
na, ha ti lyan nagy macskaimádók vagytok akkor töltsétek le a http://sertes.goldengate.hu -ról a macskaparádét. hát én sírtam a röhögéstől. mindjá nyomok egy URl-t is. -
arról a cicáról is rakhatsz be képeket
-
ehh ehh ehh:) jó jó -
ha' ja....ezért jó a kertesház...nekünk meg van mind a 3....igaz, hogy nem töltik bent az egész napot (kivételt talán a fagyos hónapok jelentik) de nincs is rá oly nagy szükségük (így se lehet őket kiverni a házból, mert ha tehetnék egésznap bent döglenének) -
az új csajomat ismertem fel
-
egy macskát nincs szivem:((((( max kettő.. de az a baj hogy azért van macskaszag rendesn, naponta kell porszívozni, mert padlócsempe vannálink..stb stb stb -
királyságos