5735
  • CSOCSO
    Fuuuu... elmentunk a repterre. .ott mondtak hogy mashol lehet oket felvenni. megadtak az utat.. elmentunk aztan ugyan oda jutottunk vissza.. bementunk megenn.. aztan adtak masik iranyt..elmentunk arra.de nem volt semmise amarra... jo..vissza a rrepterre.. itt anyam mar tuzet okadott annyira ideges volt.. aztan vegulis mondtak egy harmadik iranyt:) eltalaltunk oda.. es meg vartunk 1 orat ... osszesen 3 orat szarakodtunk.. amugy nagyon edesek.. mar akkor teljesen elvarazsoltak amikor elenk tettek.. nyulkaltak ertunk a kis dobozbol meg nyavogtak hogy vegre vegyuk mar ki onnan oket..aztan elhoztuk... hazaig simiztuk oket egy ismerosommel, aztan itthon megetettuk oket.. majd kicsit elkezdtek egymasra fujni..de most mar vagy 20 perce futkaroznak es jatszanak..igaz mar most fogjuk a fejunket.. a piros kanapet mar most megkostoltak korom fenesileg.. plusz felmaszott egy igen erdekes helyre.. de ezt megprobalom feltenni videoban!! hat huu vazzze volt:) LOAL. nah a kepek a galeriamban vannak!
  • CSOCSO
    igen.. es nekunk ejfelkor jon a repcsi (azon hozzak a macsekokat) ugyhogy nektek reggel 6-7 korul mar lesznek kepek a macskakrol:)
  • Z
    Csocso: mennyi van ott? negyed hat?
  • CSOCSO
    mire felkeltek rakok fel kepeket a dogokrol!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Kandurex
    Szerintem kalapált :)
  • Punkerwork
    ja rémlik valami
  • CSOCSO
    marble nekem se. .anyam erolteti hogy az egyik legyen olyan.. nah mindegy.. jovoheten erkeznek elvileg!:) majd rakok fel videot:) meg ujabb dorombolos videokat:) lol..emlekeztek?:) hogy reszelt a macskam?:))) lol
  • Punker
    a márvány nem tetszik, amúgy szimpi macsekok
  • CSOCSO
    neem biiirom tovabb meg kell mutiznom!!:)

ilyen fajtaju macsekunk lesz.. az egyik ilyen barna, pottyos a masik pedig barna, marvany (csikos)

meg kepek a bengali macskarol:

ez a marvany...

ilyen is volt
    soot most inkabb azon gondolkozom hogy feher pottyos inkabb mint a marvany..:

de akko is ez a legcoolosabb!!:)
  • CSOCSO
    jovoheten erkezik a 2 macska!!!:))))))))))))))))))))))))))) tok torulok!!:))))))))))
  • QuippeR
    ah, na mesélek valamit.

van egy fehér macsekunk, a testvérével került hozzánk, de utóbbi sajnos eltűnt egy-két hónap után. a fehér macsek viszont megmaradt (nincs neve, ne kérdezd, hogy miért, egyszerűen csak "a fehér"), és egy éves korában szült. négy kiscicája lett. a durva a dologban, hogy három tök fehér kandúr meg egy szürkés nőstény kölyke lett.

na, ezeknek már találtunk nevet. a három fehér Athos, Porthos és Aramis, a szürke pedig Milady. elég sokáig megvoltak mindannyian, Aramis és Porthos azonban sajnos eltűnt (biztos megmérgezték őket :(), Athos pedig a nagymamáméknál van. (Porthos volt a kedvencem, iszonyú bambán tudott nézni, és annak ellenére, hogy hótt süket volt, akkorát tudott nyávogni, mintha bombát dobtak volna :))

Nos, Milady már egy éves, és mostanában szült (három hete talán). És most jön az érdekesség. Tegnap a fehér elkezdte, hogy beszáll a nevelésbe. Szóval most úgy néz ki a bagázs, hogy egy kupacon fekszik a nagymama (fehér), az anyuka (Milady) és a négy kis gézengúz (egyébként mind a négyen szürkék, egyikőjük szinte fekete). Másnál is csinált ilyet a macska, hogy a lánya kölkeit is dédelgette? Egy kicsit idegesít, attól félek, hogy Milady otthagyja a kölköket, azok meg éhen halnak (bár most már biztos lehet őket tejjel etetni).
  • Z
    húb@z!!! ő nem harap? :D
  • hen-tes
    tölteni való ? :))
  • CSOCSO
    :)
  • Punker
    persze néha 1 hétre is eltünt, utánna ráfért egy kis karbantartás mert úgy nézett ki mint 1 tv-s whiskas macska :)
  • Punker
    leírva durvábban hangzik, nem volt csúnya
  • CSOCSO
    :)))))))))))))))))) anyaaad!! persze ne vedd rossz neven:)
    gratula a macskatokhoz:) biztos szep teremtemeny volt. bar a szurke amit eddig itt mutogattam az most teleki cica lett.. es egesz jol birja!
  • Punker
    ennyi erővel téged is heréltetni kellett volna azonnal a mi macsekunk is mindig csavargott rolytosra volt tépve a füle kitört a szemfoga de soha nem jött szóba hogy kasztáltatni kéne.
  • VinylToy #304
    Bagira?
  • CSOCSO
    hat azert nem.. de nem minden napo macsek:) kicsit draga:) 60 ezer ft!!
  • VinylToy #302
    Tigris kölyök? :D
  • CSOCSO
    ahoy.. keszulunk venni ket macskat.. hogy mit?? maradjon meglepi!:)
  • hen-tes
    ok
  • CSOCSO
    szerintem ha cicat vesz valaki akkor kettot...ket fiut.. lanyt azert nem mert tuzelnek...es az hajmereszto.. kisfiukat meg azonnal hereltetni.. nem hullik annyira a szoruk, nem lesznek annyira kanosak, es budosek...
  • CSOCSO
    nem nezted volna ki belolem:) az egyik legnagyobb macska fan vagyok itten... mindig tobb macskank volt egyszerre.. eddig oszesen vagy 20 minimum!!!!! igaz a legtobb az olyan 8 volt.. aztan szulettek kiscicak de azokat elajandekoztuk...szal 8 nal is volt mar tobb..:) es ez egyszerre!!
  • hen-tes
    na hát ezt nem néztem volna ki belőled ! :)
    te meg a macska :))
    nekem a kedvenc állatom
    olyan kis dög :))
    szal mocskos egy állat de ez a jó benne :)
    kihasznál :)
    nekem volt egy nagy kandúrom, igaz csak három éves volt de 6 kiló :)
    de sajna beteg lett és... :(((
    ez már 3 éve volt kb, azóta nem merek újjat mer naon nagy megrázkotattás elvesziteni egy ilyen szép macskát !!!
  • CSOCSO
    nealudjak a paplanom alatt???
    1) tel volt.. barhova fekudtem volna a macskak telizabalva magukat meg a seggylukamban is jol ereztek volna magukat..szal orultek hogy hozzambujhattak .. legyen akarmennyire pozitiv a sugarzas:)
    2) a masik macskanak is mindegy hol fekudt csak paplan legyen az egesz testen...csak azt nem ertem mer nem fuladt meg soha...es mindig tiszta nyal volt a hasam.. mer ugy elaludt hogy fojt a nyala;;;LOL
  • Cat #295
    sose aludj ott ahol a macskák szeretnek aludni - szeretik az emberekre káros negativ földsugárzásokat/vízereket
  • CSOCSO
    :)
  • Sephi
    Nos most tertem magamhoz 10 percnyi intenziv rohoges utan.

Szerintetekk hogy hangzik az a felkilato mondat hogy :

Nagyi gyere ma' mert Mozi dezsmalya a karacsonyfat!!!!

Ahahahahahahahahhaahaha baz zha nem vagyunk ithhon kepes megenni az egeszet :)

Beszarok! Hogy izlik neki :)
  • Skynet85
    Aliaz Pusztító!!!!!
  • CSOCSO
    persze mindegyik zörgött mint atom..:)))))))))
  • CSOCSO
    levittük a telkekre a macskákat.. fekete eltünt...a szürkét vmi elütötte de rendbe van.. a nagyobbik csíkos meghalt.. méreg(???)
    a kicsit meg befogadták...
    de azota jo leászkálni a telekre.. olyan kis ari dögök vannak.. van egy anyacica a házunk körül.. szült 5-6 cicust...és még most is csak cseperedő kórban vannak.. és mivel elég hideg van, bevittük őket a nagyszobába ahol keményen fűtöttünk.. és énmeg semmit nem aldutam aznap ? jol lefeküdtem háttal... a szürke cicánk a hasamon feküdt mint mindíg (letakarva egy takaróval mert ugy szerette)
    plusz 1 teleki macska a hasamon a takaro felett.. 1 teleki macsja a honaljamnál.. é egy teleki cica a nyakamban.. vazze.. rég éreztem ilyet...olyanjo volt aludni velük...
  • Punker
    él még a kis dög CSOCSO?
  • CSOCSO
    nah?
  • RelakSfromhome
  • [Walaki]D`Lair
    háhááá...csináltam képeket nagymuterom mecsekjáról!!! Amint felrakom a képeket jönnek a linkek....

LACA A CICC POWAH
  • CSOCSO
    LOOOOOOOOL:)))))))))))
  • RelakSfromhome
    Te macskakínzó
  • CSOCSO
    elfikáztad a linkelést... amugy ismeri szinte mindenki ezt a videot.. funnyca néven futott a videnyo.. amugy szvsz az a legjobb rész amiko a kismacsek elkezdi pofozni a kaktuszt vagy amikor néz előre a macsek és leesik az ablapárkány elött ...stb.. azok inkább viccesek..

az én kiscicámmal az volt hoyg feltettem a gépem elé.. játszott a fikás zsepimmel:) majd fordult egyet lecsuszott a lába majd jol belekapaszkodott a zsepibe és leesett:) LOL volt szakadtama röhögéstől... sajnos a zsepi nem tartotta meg őt:)