Kár, hogy nem olvastál tovább, pár hozzászólással később pontositottam az első dolgot, ebben a formában valóban értelmetlen, mentségem, hogy éjjel egy körül irtam. Tehát az értelmetlen félmondat a gödrök, magaslatok hiányára céloz.
"Nem idióták, hanem azt csinálják amit mondasz nekik"
Hmm. Sajnos ez nem igaz, néha nem csinálják azt, néha meg igen. Ez csak az egyik fele (ez sima programhiba valszeg). Egy rövid példa. Terror a faláda mögött, megkerülni nem lehet. A két osztag nem túl messze áll egymástól, az egyik kicsit előrébb. Én kiadom a suppress fire parancsot, hogy gyorsan szétkapjuk a ládát. Haver csapata egyáltalán nincs veszélyben a golyóinktól. (Hogy erre nekem kell figyelni az is érdekes, akár előkerülhetne valami AI, ami célozni is tud.) Ám ő is úgy gondolja, hogy besegit, két suppress még hamarabb bontja a ládát. Erre az egysége feláll a szokásos suppress formációba (jól szétszéledve), és belegyalogol a szélső emberével a tűzvonalamba. Ilyenre egyszerűen nem lehet számitani, hiszen simán lehetne azt a suppresst helyből is nyomni (kettő guggol, kettő áll, de nem vagyok szakértő) vagy legalábbis anélkül, hogy kinyirnák egymást.
A kódszavas inditás elég egyértelmű számomra, aki játszott valaha R6-ot szerintem érti. Kiadod a parancsokat az egyik osztagnak, hogy alfára kezdjék el végrehajtani. A másiknak is kiadod a parancsait, és bemondod az alfát, ezzel biztositva, hogy egyszerre kezdjék.
random helyeken az ellenség - "Könnyen szétlőhető fedezék nélküli katonák lennének"
Ja már, ne viccelj. Nem igaz, hogy nem vágod a lényeget. Segitek. Most kb. tizszer annyi fedezék van egy pályán, mint ellenfél.