Méginkább SPOILER!!
Télleg aki még tolja az ne olvassa el ezt,komolyan!
Akkor elmondom pár szóban,hátha könyebb így megérteni. Az egész történet arról szól,hogy a csávó meséli a saját történetét. Mi persze azt hisszük,hogy nekünk..... erre nagyon sok utalás van,többek között,ha ki akarsz lépni,mindig beszól,hogy "nem akarod,hogy tovább meséljem a történetem?"
Nos ugye a legvége:Itt derül ki minden. Szóval ugye a csajszi meghal,stb. Erre ugye te,a főhös visszatekeri az idöt teljesen a legelejére,mikor még meg sem szerezték a nagy homokórát.Ekkor beoson a várba,s felébreszti a szunyókáló csajszit -aki nem is ismeri-,s meg is ijed töle. Lényeg a lényeg,hogy mindent elmesél a csajnak,az egész történetet (és itt derül ki,hogy az egész gamma arról szólt,hogy a csajnak meséli a storyt). S persze ugye említést teszünk a gonosz varázslóról is,akivel ugye végül megküzdünk. A tőrt a kicstárból loptuk,a csaj meg is kérdezi,hogy került hozzánk. Ha legyőztük a fögonoszt,hősünk,aki a story alatt teljesen belehabarodott (egyesek szerint töcskölt is:-) a csajba,lekapja egy csókra. És itt a poén,mivel a csaj még alig ismeri,ezért ezt kikéri magának,s hősünk gondol egyet,s megint viasszatekeri az idöt,de immár nem csókolja meg a csajt.
Na asszem elég kimerítő voltam.
Lehet,hogy 1-2 dologban tévedtem,de a lényege ez.