Prince of Persia: The Sands of Time
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hungaropannonnépinemzetimagyar reppet!

vazze, sehogyse bíok lemenni, már vagy 5X körbeugráltam az egész termet, de nem találom a hozzá vezetõ utat, nem emléxik valaki a megoldásra?

nem akar összejönni a móka, és kezdem "kicsit" unni a dolgot...
Köszönöm!

Kissebb gondjaim akadtak az ürgével nekem is...

Ha elolvasta kérem tépje össze!
a használni gomb + a "rewind" gomb(asszem alapból Q) .... nekem ezzel sikerült. Csak addig tart amíg a homokszintet jelzõ izé felett a fehér kör el nem fogy.
"vessetek a mókusok közé" :)
Néha nézz rá a csajra is fõként ha reklamál.
Slow Motion meg megnézem majd. Köszi.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
A szakállas igazából a faterod, õt hagyd a végére. A terem végében levõ víz segíthet!
asszem a 14%-nál tartok, amikor a kiscsajjal találkozok, miközben õ öli a az ellent, akik közt ott van az a fõellenség is.
Na, ott aprítok, ahogy tudok, de vagy a csaj, vagy én halok meg állandóan. (de többször én:-))
na, és az lenne a kérdésem, hogy azokat ott le lehet-e gyõzni, vagy van vmi rejtett kapu, és ott ki kell mászni, vagy hasonló??
ja, és Hoz_Hun: a Slow Motion vagy mi, azt asszem a Shift-tel lehet...:-))
legalábbis nálam:-)
\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"
1. The Power of Revival: (Rewind) ismert. Viszatekeri az idõt. Mondjuk igen hasznos ha a hercegnõ csak egy együt töltött éjszakát igér a sok hercehurcáért 😄...na jó akkor se haszontalan ha meghaltál.
2. The Power of Delay😞Slow Motion) lehet hogy hülye vagyok, de nekem ez csak véletlen sikerült eddig, ha valaki tudja a helyes gomb kombinációt az üzemeltetéséhez ne legyen fukar. Ja egyébként lassítja az idõ tellését ergó mindenki lassaban mozog.
3. The Power of Restraint: le "fagyasztja" az ellenfeleket az idõben míg mi vidáman mozoghatunk (Ez akkor különösen haszos, ha a hercegnõ nem engedi magát 😄...de idióta vagyok 😊. Azért ez se rossz harc közben.
4. The Power of Haste: (Fast forward) felgyorsulunk mint ökör. Magam még nem bûvöltem elõ ezt a tudományt, ha valaki tudja a gomkobinációt írja csak le.
5. The Power of Destiny: (Vision) ismert ez is. Beleállun a fénysugárba aztán látjuk mi lesz (meg menthetünk is). Ravaszul persze elrejti, hogy hamarosan új billentyûzetet és parókát kell vennünk a játák következtében történõ amortizáció miatt.
Egyébként tudtommal "dagger" azaz tõr nem pedig "digger". Vagy én keverek valamit?
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...