Prince of Persia: The Sands of Time

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hehe az a csúzli nem csúzli!

Hungaropannonnépinemzetimagyar reppet!

tomsolo
IGEN HACSAK A 128 NEM SYSTEM MEMÓRIA😊

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

zaki
bazz, felvettem az új csúzlit, aztán amikor jött a bunyó, fél perc alatt ledaráltam az ellent, olyan ideg voltam, aztán letöröltem a vajat a késrõl, elmentettem 71%-nál vagyok, és most megyek levezetni a feszültséget pár meleg szendviccsel

zaki

tomsolo
hátul lévõ két tükröt cseréld fel és kész 😊

zaki
itt egy kép:

zaki
hát a vision-t megnézve ez lenne a vége, de mondom, az az utolsó tükör nem kap fényt, szal kész vagyok, mert ezzel szenvedek több mint fél órája, valaki segítsen pls...

zaki
na túljutottam, sal már nem érdekes az elõzõ kép, de most ott akadtam el, hogy a csaj mondta hogy van még 1 tükör, mi meg is van , a helyére van téve (nem történt semmi, semmi villanás), és ott 2 falat még szétütöttem, ott van valami tükörfélseég, de azt ne m lehet mozgatni, és onnan nem tudom mittévõ legyek

zaki
na, szal a tükrök a helyükön vanna, már "csak" a gádzsihoz kell lemenni. DE HOGY A F*SZBA? 😛 itt egy kép:

vazze, sehogyse bíok lemenni, már vagy 5X körbeugráltam az egész termet, de nem találom a hozzá vezetõ utat, nem emléxik valaki a megoldásra?

zaki
jééé, tényleg

tomsolo
MER A JÁTÉK KÖNYVTÁRBA LEMENTI BMP-BE..😊

zaki
jeeee, köszönöm, sikerült

Nm, máskor is.

Valaki dobna át egy mentést az adott helyrõl??
nem akar összejönni a móka, és kezdem "kicsit" unni a dolgot...
Köszönöm!

zaki
thx, mindárt megpróbálom, tényleg köszi

De ez még csak a kezdet.

Na megnéztem a kedvedért rosszul emlékeztem: a folyosón lévõ tükröt tudod forgatni, hogy a fény bemennyen a terembe. Szemben van egy tükör, az elküldi jobbra, ott van egy tükör az visszaküldi a terem másik végébe, az megin elküldi jobbra, az ott lévõ pedig rá ajelre.

Hát arra már nem emléxem sajna, asszem csak húzogatni lehet õket. Valahogy így néz ki, ha nem tévedek: folyosóról bejön a fény, azt az elõ tükör elküldi jobbra, a terem végén a másik elküldi balra, a harmadikkal pedig rá tudod küldeni a jelre a kövön, de lehet, hogy nem jól emléxem.

zaki
és leeht vhogy foragtni a tükröket? mert mondom, behúztam a helyükre õket, de nem történt semmi

A kövön van egy jel, a fénysugárnak arra kell világítania.

zaki
hát az a baj, hogy én már odatoltam õket a helyükre, de nem történt semmi 😞

396. üzenet. Nem olvasol, csak írsz?

Faki
Tükrök akkor vannak a helyükön, ha "megcsillannak" és továbbküldik a fényt. Szal addig tologasd...

Faki
gát=hát 😊

Faki
Na én most toltam végig, gát a végén volt pár izzasztóan nyaktekerõ mutatvány 😊

Faki
Tükröket a helyes pozisönbe, akkor kiemelkedik a terem közepén egy oszlop vagy mi, na azt mászd meg.

Pont rákérdeztem volna, de most kihagyom!
Kissebb gondjaim akadtak az ürgével nekem is...

zaki
vision-t is megnéztem jópárszor, de az inkább összezavart, mert már az 1. jelenet nem voolt tiszta, mert én olyan falat/gelyet nem láttam, amit a vision mutatott, szl elakadtam, és közöm sincs, hogy lehetne továbbjutni 😞

zaki
képet is belinkelnék, csak nem tok, mert hiába nyomok print screen-t játék közben, nem másolja be a paintbe, de a slowview-be sem...

zaki
tudna valaki segíteni? 69%-nál vagyok egy könyvtárszerûségben, és eltoltam az ilyen tükrös állványokat a helyükre, ik mögött volt a falon egy lyuk, ahová be is ment a gázsi, aztán magyaráz a csaj csávó, mondja, hogy mi a pöcs egyedül beszélek, hallasz engem? a gáré, hogy nem hall semmit, na mindd1, vhogy fel kéne jutnom, de nem tok, mert nem lehet, 1 lehetõség van a kap elõtt van egy fal, amire ha felmászok, van a közepén vmi gondolom vhogy megemelkedik, ahonnan rá lehet ugorni a kapura, na szal innen hogyan tövább? mert nem akar kijönnii az az izé a falból alattam, és sehogy nem bírok feljebb menni, 1általán mi a megoldás?

Szúrd beléjük a tõrödet mikor megfeküdtek, de egy jó ideig jönnek majd újak!

Ha elolvasta kérem tépje össze!

Davidka
nyomd meg az e-t vagy az egér középsõ gombját és szúrd le õket.

Slow Motion: ráböksz egyet arra a gombra amivel az idõt visszapörgeted és a fehér karika zöldre vált. Addig lassu amíg le nem pörög, vagy rá nem böksz mégegyszer!

"2. The Power of Delay😞Slow Motion) lehet hogy hülye vagyok, de nekem ez csak véletlen sikerült eddig"

a használni gomb + a "rewind" gomb(asszem alapból Q) .... nekem ezzel sikerült. Csak addig tart amíg a homokszintet jelzõ izé felett a fehér kör el nem fogy.

"vessetek a mókusok közé" :)

Lacc
8:17 - eddig én vezetek 😄
Lacc
Hmm én meg se néztem hány óra volt... Mindjár lecsekkolom.
zaki
én most tartok 65%-nál, és eddig 09:39-t játszottam

Én 8:30 alatt vittem végig.

zaki
aki végigtolta az mennyi ideig játszott a gameban összesen?

Kurty
Amúgy DX8-aS !!!

Ja dagger bocs.

Jaja elõször a csicskásokat nyírd ki azok közül is a pirosruhásokat. Kb 14-15 hekma jön aztán csak a fater marad. Egyszerûen az "átugrok a feje felett és vágok"-kal el lehet intézi, bár jó bírja meg kell hagyni.
Néha nézz rá a csajra is fõként ha reklamál.

Slow Motion meg megnézem majd. Köszi.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Le lehet õket gyõzni, csak sokáig tart.
A szakállas igazából a faterod, õt hagyd a végére. A terem végében levõ víz segíthet!

wizy
hi
asszem a 14%-nál tartok, amikor a kiscsajjal találkozok, miközben õ öli a az ellent, akik közt ott van az a fõellenség is.
Na, ott aprítok, ahogy tudok, de vagy a csaj, vagy én halok meg állandóan. (de többször én:-))
na, és az lenne a kérdésem, hogy azokat ott le lehet-e gyõzni, vagy van vmi rejtett kapu, és ott ki kell mászni, vagy hasonló??
ja, és Hoz_Hun: a Slow Motion vagy mi, azt asszem a Shift-tel lehet...:-))
legalábbis nálam:-)

\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"

A hivatalos honlap szerint ezeket tudja a tõr:
1. The Power of Revival: (Rewind) ismert. Viszatekeri az idõt. Mondjuk igen hasznos ha a hercegnõ csak egy együt töltött éjszakát igér a sok hercehurcáért 😄...na jó akkor se haszontalan ha meghaltál.
2. The Power of Delay😞Slow Motion) lehet hogy hülye vagyok, de nekem ez csak véletlen sikerült eddig, ha valaki tudja a helyes gomb kombinációt az üzemeltetéséhez ne legyen fukar. Ja egyébként lassítja az idõ tellését ergó mindenki lassaban mozog.
3. The Power of Restraint: le "fagyasztja" az ellenfeleket az idõben míg mi vidáman mozoghatunk (Ez akkor különösen haszos, ha a hercegnõ nem engedi magát 😄...de idióta vagyok 😊. Azért ez se rossz harc közben.
4. The Power of Haste: (Fast forward) felgyorsulunk mint ökör. Magam még nem bûvöltem elõ ezt a tudományt, ha valaki tudja a gomkobinációt írja csak le.
5. The Power of Destiny: (Vision) ismert ez is. Beleállun a fénysugárba aztán látjuk mi lesz (meg menthetünk is). Ravaszul persze elrejti, hogy hamarosan új billentyûzetet és parókát kell vennünk a játák következtében történõ amortizáció miatt.

Egyébként tudtommal "dagger" azaz tõr nem pedig "digger". Vagy én keverek valamit?

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

zaki
ja, és 400.

zaki
hú bazz, túlvagyok a csatán, jelenleg 62%-nál járok. most ott szívok, amikor meg kell nyomni a falon 2 gombot, és egy kötélrõl kell ráugani + onnan vissza. hát elég g*ci feladat, mit ne mondjak

Fontos még, aki nem tudná: minden fénypontba amibe be lehet szúrni a diggert szúrjátok bele még ha tele is vannak a tartályok, mert arra új tartályt kezd csinálni és így lehet a diggert különbözõ extrákra felturbózni. A másik meg, hogy azoknál a részeknél, ahol kötélhídon csak egy kúthoz lehet jutni, és ami zsákutca a prince csak iszik egyet azokat se hagyjátok ki, mert minden ivással nõ a max. ereje.

A digger ha már fel van turbózva és tele vannak a tartályok és a power félholdak akkor jobbegér+R lenyomással minden ellenséget megfagyaszt, az iránygombok és a tamadas magnyomásával pedig a prince villámgyorsan odaugrik és lekaszálja. A liftes rész ezzel a trükkel csináltam meg.

zaki
persze nem egyszerre vannak 15-en, hanem ahány még jön velük eggyüt 15