Minek inni?
Én nagyon ritkán ittam csata közben. Meg kell csinálni annyi életerövel amennyid van.
Taktika: amíg nincsennek a hosszú 2 végén pengés,bárdos zombik addig nagyon-nagyon könnyü minden csata,mert fogod,s állandóan rájukfutsz ezerrel nyomkodva az ugrást,s közben vágod öket. Én ilyen csatákat sérülés nélkül csináltam meg.Mindig átugrassz rajtuk,s a levegöben rájukcsapsz párat.Ezután már csak leszúrod.
Alabárdosoknál: védekezés nagyon lényeges,ne maradj egy helyben hanem haladja valamerre,s néha üss,aztán egyböl védekezz. Simány meg lehet csinálni,hogy addig oldalazgatsz,amíg csak 1 van melletted azt gyorsan levágod.Tényleg nagyon fontos a védekezés.
Késöbb a nagy bunkós zombik illetve nagy kardosoknál a folyamatos mozgásban maradás a lényeges,mert ök tudnak olyat csapni amit nem tudsz kivédeni mindenképp sebez.
De ha ügyes vagy akkor soxor egymást csapják le.Ilyankor rohan oda kés beleszúr.
Vége felé ezzel már nem lesz problémád.
Jah igen apádat szintén CSAK ugrálásos megoldással tudod sebezni,de elötte inkább csapkodd le az összes zombit körülötte.