Prince of Persia: The Sands of Time

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem bug... huzd meg még1x a kapcsolot 😊)))

Nincs rossz út, csak választás és nincs rossz választás. Teremtések vannak!!!

Lacc
Ehh asszem bug-ra akadtam... Végigtolta már valaki? Csak hogy neki nem volt-e valami gondja ennél a résznél?
Az állatkert felett vagyok (elvileg, mert ezt mondják, gyakorlatilag meg egy nagy híd után amit le kellett ereszteni). Na és utána közvetlen bemegyünk egy jó nagy üreges toronyba, ahol van egy fél híd egy tengelyen, és egy kapcsolóval 90 fokban lehet elfordítani. Ekkor ordítok is a csajnak, hogy neki is meg kéne húznia a kapcsolóját, hogy még 90 fokban forduljon a híd, de a csaj b@szik megcsinálni, csak áll ott ugyanúgy. Szóval beragadt, vagy hibás a script vagy nemtudom, nem volt senkinek ilyen gondja?
Hmuda
F*szért türelmetlenkedik minden noob? Ha senki nem válaszol akkor senki nem is tudja a választ.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Hello!

Nem tudjátok hogy a játék miéert nem fut Geforce Mx-es kártyával?Csak nálam nem megy vagy valami patch kellene?Elõre is köszi!
sajnos nem tok segiteni... Ti4200 vel 52.16 os driverrel xp alatt semmi gondom nem volt

Segítsen már valaki!!!! (Help valaki!!! Az indításnál hiba üzenetet kapok valami display mod gondja van és azt írja olvassam el a Readme-t.

Legújabb Nvidia driver van fent Inno3d Geforce Fx 5600 Ulta VGA, 2400Mhz Intel P4, mi lehet a gond_??Valaki segítsen mert nagyon érdekel a játék!! HELP!!!! )
Help valaki!!! Az indításnál hiba üzenetet kapok valami display mod gondja van és azt írja olvassam el a Readme-t.

Legújabb Nvidia driver van fent Inno3d Geforce Fx 5600 Ulta VGA, 2400Mhz Intel P4, mi lehet a gond_??Valaki segítsen mert nagyon érdekel a játék!! HELP!!!!
Hmuda
Amúgy télleg megszokható az irányítás, scak nehezen. :-)

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Hmuda
Köszi megvan. Most éppen egy kertben küzdök de sajnos ott leragadtam, mert a csapdák túl sok HP-t elszedtek.

Lacc
Most szedtem én is le, és nagyon tetszik! Lendületes, jó ötletek vannak benne, jó a hangulat, nagyon király harcok, stb. Az irányítást megszoktam 5 perc alatt, most már semmi bajom vele. A Broken Sword 3-nak is hasonló most az irányítása, de ott sokkal szarabb az egész. Itt a billentyû+egérrel egész jól elvagyok.

És ez a glow effect, meg motion blur nagyon bejövõs! 😊 Most tartok kint a palotakerteben, miután beindítottam a biztonsági renccert.
tökéletesen.... csak szokni kell 😊

Sephi
En nem tudom elkepzelni hogy lehet bilentyuvel iranyitani ezt a jatekot? Szerintem szerezetek be egy joy-t. Nekem erdekesen ha tobb mint harom gomb van egyszerre lenyomva lefagyik a bill egy pillanatra 😞

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Hmuda!

Ha jól emlékszem a négy szekrény közül csak az egyik mögött van nyilás amin keresztül lehet továbbmenni. A többi kamu.

Mocza
Hmuda
10%-nál tartok. Ott mit kell csinálni? Tologatom a szekrényeket de nem sokmindenre jutottam vele. Amúgy az irányítás siralmas, de maga a játék egyész jó.

zaki
hááát, még fel se tettem 😊 gyorsan végigtolom a NFS U-t, aztán jöhet a game 😊

ZAKI .... merre járol a gaméban ?? 😊))))))))))))

pc-s verzion nics semmi extra... vagy csak rossz a törés 😊))

hykao
Mindenképp a "b" maradjon, ezt az ATI-sok miatt adták ki!!!
1024x768x32 megpróbálom a 3.9-est, kösz.

3.8-as van, azt az elöbb elfelejtettem

Nekem is az a gond, indításkor a fekete képernyõ után kiírja, hogy "unable to find a valid display mode", meg hogy olvassam el a readme-t, de azt hiába olvasom.
Mi lehet a gond?
Duron1300, radeon9000pro, 380mb ram, dx9.0b
Tudom, hogy régi vas de azé' elindulhatna, na!
dx9.0b és dx9.0a között mi a különbség, melyiket érdemesebb fölrakni?

Kumesz
Hy ALL! AZ Lenne a gondom hogy mikor elinditom a gamet már rendesn elkezdek játszani és egyszer csak kilép és kiirja olvassak valamit el a textbe!!Azon kivül rohadtul akad!Nem tudjátok mi a gond?

Aprítsd csak õket, egyszer majd elfogynak és a fatert is kinyirhatod.

Ha elolvasta kérem tépje össze!

és egyébként a végén sem adott semmi extrát, pedig direkt nem nyirtam ki Jafit, hanem még bohockodtam 1 félórát, és sehol semmi extra... még Farah-t sem lehet lekardozni 😞 szomorú....nagyon szomnoru

ahogy mondod...

Na szal csak ha végleg elakadnátok, egy kis segitségként kiraktam az összes mentést.....

Letölthetõ Innen 😊)))

Ne Csalj, csak ha nagyon muszáj... Utálom a csítereket 😄DD

szal vége.... KÁR NAGYON KÁR

ahhoz képest milyen nehéz volt a game, bizonyos helyeken Jafar egy nagy nullára sikeredett.... 3 perc alatt kivégeztem 😊))

Szép volt, jo volt, mi legyen a köv game ??? 😄DDD

lefexem mielõtt még szétütöm a monitort 😊)))

jó éjt népek...

kicsit érdekes a dagger nélkül nyomulni... ehhh... nem ideges tipusu embereknek való 😊))

zaki
THX

~1,32gb
zaki
1ébként mennyi hely kell neki a vincsin? csak azért kérdem, mert ilyen téren nem állok vmi jól, alig van helyem

zaki
na letöltöttem a game-t, nemsokára meg is kóstolom

Thx a segitséget,eszembe se jutott annyira visszamenni.Most kb 45%-nál vagyok,ahol a hidon át kell menni.
végigvittem, mert egyszerüen az akkori viszonyokhoz képest gyönyörü volt 😊)) hehe ... akkor még elég volt 1 1gigás PIII meg egy GeForce 2 GTS ....

Mostmeg a 2100+, Ti4200 és soxor csak 16biten megy 1024 ben néhány game 😞(

kisficege
Faszom!!!!!!!!!elindítom bejön egy fekete képernyõ,azt kilép.És akkor kiírja hogy olvasak el valamilyen txt-t.Mi lehet a baj?

Gyérek vagytok mint Auschwitzban a reggeli!!!

egyébként szerintem az Indy 4 ota ez a legjobb game, ebben a kategóriában...

aztán meg ugye megmentjük a seggét, erre elbujik, pedig biztos D*gás jött volna 😊)))

A bolygóknál, vagy 10x kezdtem elõrõl, mert sosem arra ugrott az középsõ oszlopról mint amerre én akartam....... 😄DD aztán végülis ugy berágtam, hogy mikor negyedszer fogyott el az idõvissza, hogy alternativ kameranézetbõl csináltam meg...

Na meg az a liftes...

Az a trükk, hogy minden ellenfelet, el kel csalni a csajtól, mert kinyirják. Mikor 15szörre keztem ujra, olyan ideges voltam, hogy odamentem a csajhoz, és üvöltöttem, hogy te hülye béna állat, és sajátkezûleg kalapáltam szét a fejét, a kis kardocskámmal. Erre aszongya ez nem vicces, majd második ütés után belém lõ, elnézéstkér..... hát én ugy széjjel vagdostam mint a bolti parizert.... Kapja Be hüle béna liba. Csak fogja a nyilat, és ahelyet osztaná a vesszõket mint állat szétütteti a fejét a homokfutó tetükkel... ufff beszéltem. szal legalább 1,5 órámba telt az kis liftes buli....

az utolsó tükörrel én is cumiztam, mire rájöttem, de nem megoldhatatlan....

Francba,mégsem sikerult.
Azt a szar kovet leloktem a kinyilo jukba,de most????
Bocsesz,megnéztem ujra a viziot,és csak poénbol megprobáltam ujra,és sikerult,azé koszi mindenkinek 😄
Sziasztok.
Elakadtam,nem tom hogy mit tegyek!!!!
Kb ott vagyok 33%-nál,ahol találok egy másik kardott,egy nagy csarnoknak a tetején.Ott elzártam a vizet,es nem tudom hogy jussak fel 😞(((....gondolom a kovel kéne valamit,amit lehet mozgatni,de egy oszlop elalja az utat,hogy odavigyem ahova kéne.
Valaki tudna segiteni ??????
már feljutottam.... de bactam menteni 😊)) olyan ideges voltam a liftes balhé miatt... komolyan mondom 2 órája hagytam abba, és még mindig üthetnékem van, annyira felhuzott a za sok homoktetü

na most sokaltam be.... fuggönyön be, függönyön ki, Keresd A Nõt 😊)

Inkább megyek melozni... keresse a rossseb... majd holnap 😊) az elsö 3 függöny ugyan meg van, de a többit majd legközelebb 😊)))

Hehe az nehéz bizony! Nekem is egy óra felett volt a játéidõ ott.

Hungaropannonnépinemzetimagyar reppet!

hát a liftes QRWA nénikéjét 😊)) 1,5 ora ...vagy 20 adszorra sikerült... 😊))

hykao
Kár, hogy nincs feliratozása a szövegeknek a játékban...