• Hoz_Hun
    A hivatalos honlap szerint ezeket tudja a tőr:
    1. The Power of Revival: (Rewind) ismert. Viszatekeri az időt. Mondjuk igen hasznos ha a hercegnő csak egy együt töltött éjszakát igér a sok hercehurcáért :D...na jó akkor se haszontalan ha meghaltál.
    2. The Power of Delay:(Slow Motion) lehet hogy hülye vagyok, de nekem ez csak véletlen sikerült eddig, ha valaki tudja a helyes gomb kombinációt az üzemeltetéséhez ne legyen fukar. Ja egyébként lassítja az idő tellését ergó mindenki lassaban mozog.
    3. The Power of Restraint: le "fagyasztja" az ellenfeleket az időben míg mi vidáman mozoghatunk (Ez akkor különösen haszos, ha a hercegnő nem engedi magát :D...de idióta vagyok :). Azért ez se rossz harc közben.
    4. The Power of Haste: (Fast forward) felgyorsulunk mint ökör. Magam még nem bűvöltem elő ezt a tudományt, ha valaki tudja a gomkobinációt írja csak le.
    5. The Power of Destiny: (Vision) ismert ez is. Beleállun a fénysugárba aztán látjuk mi lesz (meg menthetünk is). Ravaszul persze elrejti, hogy hamarosan új billentyűzetet és parókát kell vennünk a játák következtében történő amortizáció miatt.

Egyébként tudtommal "dagger" azaz tőr nem pedig "digger". Vagy én keverek valamit?