• d1g1t4l sp00k
    4 kérdés van beleirva,szeretnék választ is :)

nos... a muki meghoooot... rájöttem a trükkre :)

szal mindenhol a trükk,ahol a csaj tud nyilazni:
    össze vissza kell gurulni a teremben. akkor megunják,az átlag 5-6 bol 2 rámászik a csajra,és a csaj nyilazza őket,akkor összeesnek... odagurulni,és lecsapni,majd beleszurni a tőrt... utánna ismét körbegurulgatni a teremben,és vo'ila :) igy a legkönnyebb :)

az a naaagy öreg tényleg nem volt nagy ellenfél,mindig a kicsi pirosak miatt hooootam meg :) de ezzel a trükkel könnyű volt,mer a csaj lefárasztotta őket,és hááát elég volt lecsapni őket összesen 1x :)

ezt a falrol támaszkodásbol nekiugrani az ellenfélnek modszert sajnos még nem tudtam megcsinálni... lehet,h én vagyok béna? :) (falramászosbol 1ből ugrás,vagy mit nyomjak? joystickkal mér nem lehet jáccani?) :(

amugy a kedvenc ellenségeim: azok a láncos huligánok 33%nál :))) na,azokat aztán lehet ütni ugy,h ne is érjenek hozzám :)))

de vki árulja el légyszi: hogy lehet ott a lengőhimbás rudakon keresztül jutni? mer ráhuzom a jelre azt a kőmicsodát,a nő bemászik a résen,és sérülés nélkül lemászok az 1. himba alatt... aztán át a tüskék felett,majd felugrálok 5 ugrással az 1. kapaszkodoig... csak aztán utánna nem hajlando ugrálgatni felfelé :(

kérdés: mi lehet ennek az oka? :(((