• Anteris
    nem tudom, hogy ez volt-e a múltkor a discovery-n, de ízekre szedték és kiderült, hogy hamisítvány a film.
    Régebben én is nagy UFó-hívó voltam, kritika nélkül elfogadtam a legvadabb állításokat is. Ez már jó néhány éve volt, azóta kiismertem az embereket és rá kellett, hogy döbbenjek arra, hogy nem kis számmal vannak a tudatos csalók, az anyagi érdekből hamísítók, a félkegyelműek, a naívak, a tudatlanok és az álmodozók.
    A hétem két dolgot is láttam, amire egy átlagember pakásból rámondaná, hogy ufó. AZ egyik egy alacsony pályás műhold volt szer vagy csüttörtök éjszaka, Ény-Dk irányba halad, de olyan fényes volt, hogy még engem is meglepett pedig már évek óta tudom, hogy ott szoktak elhúzni. A másik meg egy magánjet volt késő este, de oylan vaddisznó leszállófénnyel, hogy majd fel borított. Hangja már csak akkor volt, amikor régen túl volt rajtam. Nem a sebessége hanem a hajtómű jellge miatt. Egyszer régebben meg egy benzinkútnál állt a bál, midenki nézte az eget. mONdanom se kell, hogy a Jupiter volt az, ami tényleg igen jól mutatott a tiszta égbolton.
    Én örülnék a legjobban, ha ez a dolog igaz lenne, de félő, hogy csak egy tömegpszichózis részesei vagyunk. Olyan vallásalapítás-féle feelingje van ennek az ufóláznak. Nem véletlenül az az alapkérédés mindeg, hogy te hiszel-e benne?