na de ahol nincs csak voda vagy matáv ott mivan?beállunk a falu közepére a templom elé,és hajtogatjuk,hogy mikro mikro??most elmondanám,hogy nem csak Pest körül vannak falvak,hanem máshol is az országban....egyébként benne volt a szerződésben,hogy júni23-ig garantálják a fix havidíjat,és már akkor is suttogták emberek,hogy csak azért korlátlan,mert egyenlőre nem bírják mérni az adatforgalmat(hitelesen ofc),mikor tudták jött is az 1gigás korlát,most meg tovább mennek,ahogy megmondták előre...én 2 évre szerződtem,telcsit nem vettem,szal havidíj feleződött rászámoltam a gprs-t e hónapig,emellett kiszámoltam,hogy mennyi lenne modemmel(jóval több)+vettem,hogy modemmel éjszakázni kell,én meg olyankor alunni szeretek,úgyhogy összeségében megérte,most még fizetgetek egy darabig 1500pénzt havonta(mondjuk,hogy részletfizetés volt az eddigi netre),aztán,ha lejár a 2 év lemondom a faszba,nem nagy kaland,fatáv becsókolhat,úgyis kelek minden reggel 4-5-6kor nézek pár hírt küldök pár levelet,fizetek havi 400ft internetre,és benyalhatnak az összes távközlési cégek...