236
-
#109 Örülök, lehet, hogy holnap meka helyett a voda felé fogok hajlongani :(. Még, még akarok fizetni....alah...mijenalah!?....voda....vode.
Csak hülyéskedek.- Mindenesetre nincsenek jó helyzetben azok akik teszem nem tudnak havi 80e ft,- bele invesztálni a NET-be. Mikrohullám sincs mindenhol, sőt, szinte azt is lehet mondani, hogy sehol. Ja, és ugye pedig volt egy 25%-s árcsökkentés is, mennyi lenne enékül a net!? -
#108 havi 5000ft esetleg aki telcsit is vett annak teljes havidíjjal 6000+a telcsi maga az nem ingyen van!te teljesen hülye vagy?elkapsz egy félmondatot vkitől és azt szajkózod vissza?gratula -
#107 látom te se tudsz olvasni...ahhoz kell modemes internet,a skydsl csak a letöltés része,a feltöltés más módon folyik, pl lehetne vodanettel is,de többnyire modemre gondoltak,szal skydsl dupla költség,ismét egy vmi amire a nagyonhülyék hivatkozhatnak,hogy nesze itt van,közben nincs is,csak ha a modemest bírod fizetni... -
#106 Baazzeg, örüljetek, hogy kaptatok egy évig ingyen netet! -
#105 Barátom!!! Én 2002. július elsejétől 2003. május 9-ig havonta 85-90 ezer forintos matáv számlát kaptam, amiből 80 ezer az internet volt minden hónapban, és még pluszba pannon számlát is kaptam.
Nem remeg a kezem, te nem látod át, hogy nincs mikró a Pilisben mindenhol (ugyanis ez Pilisjászfalun volt) és a vodafone meg nem volt elég gyors nekem. -
#104 "Meddig garantálja a Vodafone a GPRS szolgáltatás havidíját?
2003. július 13-ig fix havidíjjal veheto igénybe a GPRS." elnézést,ez volt a szerződésben,és a honlapon is kinn volt+a reklámokban is elhangzott,szal hogy vki nem tud olvasni arról a voda igazán nem tehet...és még egy bónusz napot is kapunk :-) -
#103 ausztriában az új mobilszolgáltató 1centes percdíjjal(beszélgetés ,hétvégén) dolgozik,gondolom nem veszteségesen,szal engem ne fárasszál már hogy 17ft nem sok,amikor 2,50ből is 1,50 a hasznuk... -
#102 Mindenhol van Matáv Sky DSL! -
#101 Teljes mértékben igazad van! -
#100 na de ahol nincs csak voda vagy matáv ott mivan?beállunk a falu közepére a templom elé,és hajtogatjuk,hogy mikro mikro??most elmondanám,hogy nem csak Pest körül vannak falvak,hanem máshol is az országban....egyébként benne volt a szerződésben,hogy júni23-ig garantálják a fix havidíjat,és már akkor is suttogták emberek,hogy csak azért korlátlan,mert egyenlőre nem bírják mérni az adatforgalmat(hitelesen ofc),mikor tudták jött is az 1gigás korlát,most meg tovább mennek,ahogy megmondták előre...én 2 évre szerződtem,telcsit nem vettem,szal havidíj feleződött rászámoltam a gprs-t e hónapig,emellett kiszámoltam,hogy mennyi lenne modemmel(jóval több)+vettem,hogy modemmel éjszakázni kell,én meg olyankor alunni szeretek,úgyhogy összeségében megérte,most még fizetgetek egy darabig 1500pénzt havonta(mondjuk,hogy részletfizetés volt az eddigi netre),aztán,ha lejár a 2 év lemondom a faszba,nem nagy kaland,fatáv becsókolhat,úgyis kelek minden reggel 4-5-6kor nézek pár hírt küldök pár levelet,fizetek havi 400ft internetre,és benyalhatnak az összes távközlési cégek... -
#99 Hát ezért mondom.
Ha biztosra akarsz menni, nem írsz alá ilyen szerződést. -
TcHeeCo #98 Észre kéne venni, hogy a Voda GPRS szolgáltatása így is isssszonyatosan jó árban marad!
Pannon, átalánydíjas GPRS:
Havidíj: 6.400 Ft, forgalmi díj nincs
Korlátozások:
- hétköznap csak 21h-07h közt használható
- Maximum 300 Mbyte
Westel Domino Internet:
Havidíj: 2500 Ft, +
csúcsidőben (7h-20h) : 7Ft/10 Kilobyte
csúcsidőn kívül (20h-22h + hétvége) : 3 Ft/10 Kilobyte
éjszaka (22h-07h) : 0,3Ft/10 Kilobyte
Pannonnál 6.400-at fizetsz havonta 300 Mbyte-ért, a Westelnél 300 Mbyte napközben 140.000 Ft, csúcsidőn kívül 60.000 Ft, éjszakai használat esetén 6.000 Ft!
GPRS netet nem töltögetésre kell használni, hahó!
Komolyan, mindenki mindent ingyen akar, jaj most mi lesz nem tudom letölteni a legújabb mozifilmet/játékot/utilityt...
Basszus, ha valamit nem engedhetsz meg magadnak, akkor fogadd el, hogy nem engedheted meg magadnak, és próbálj meg tenni valamit!
Persze sokkal egyszerűbb a Vodafone-t/Matáv-ot/Vivendi-t hibáztatni azért, mert nem tudjátok az X százezer Ft-os szoftvereket letölteni a kedvenc warezoldalatokról.
Ezzel a mentalitással nem sokra fogtok menni az életben.
Na lehet anyázni! :)
TcHeeCo -
#97 Nem megfelelő a szerződés? Miért? csak annyit írtam, hogy az árváltozás jogát fent tartom.., ezt szinte minden szolgáltató, kiskeres, egyéb üzletes ect. ráfirkálja szerződésére. -
#96 de amugy amikor elindult ez az egesz vodka-gprs, megmondták, hogy magyarországon ismeretlen az adatforgalom után fizetek, és pár évig átalánydíjas lesz, aztán fokozatosan attérnek. először bejött az 1 giga után nincs net, majd a forgalom után fizetek, ők sem a szeretetszolgálat. meg lehet nézni vesztelnél a gprs árakat, vagy pannonnal. -
#95 és nem vagyunk az EU-tagjai. -
#94 Hát ezt csak úgy lehet kivédeni, hogy megnézed a szerződést, ha nem megfelelő, nem írod alá.
A fogyasztóvédelem meg mindig a nagyvállalatokat támogatja.
MSZP-kormány van barátom!
-
#93 Igen, be vannak védve szerződés ügyileg, viszont a fogyasztóvédelem esetleg felléphet ellenük. Mert teszem azt, holnap meghirdettem, hogy Full-os PC-ket adok el mondjuk abszolult nagyker áron (150-200e Ft,-) 2 éves részlet fizetésre (természetesen meghagyom a szerződésben az árváltozás lehetőségét) Aztán a második év elején változatatok és adom 800e Ft,- ért. Nos? Biznisz? A javából! -
#92 Szép, szép, de nem lehet sikeresen perelni, mert teljesen jogszerűen és megfontoltan csináltak mindent.
Nagy valószínűséggel ők ezt így tervezték már tavaly is.
Nem lehet mit tenni, attól, hogy etikátlan, még nincs benne semmi törvényellenes vagy szabálytalan. -
#91 Beraknám a supergamez-os kommentárt (amivel maximális egyetértek, bár csekély a valószínűsége, hogy hőn szeretet kormányunk bárminemű lépést is fog kezdeményezni az ügyben)) azoknak aki védik (xarfone-t), mert akárhonnan is nézzük ez minden szempontból etikátlan és a fogyasztók teljes hülyének nézése, kirablása. Ha valaki perre vinné az esetet, ebben a kommentárban talál kiinduló pontokat.....
"Fejlettebb demokráciákban a hatóságok, vagy a politika bizonyára fellépnének egy olyan céggel szemben, amely egy évvel ezelőtt az általánydíjas Internet akciójával gyűjtött (Internet) előfizetőket, majd egy év múlva ezen ügyfeleket akarja anyagilag kifosztani. A Vodafone él a szerződésben deklarált jogaival és módosíthatja az előfizetés feltételeit. Minden jogszerű, minden szerződésszerű, de az már más kérdés, hogy ez az intézkedés mennyire etikus azokkal a felhasználókkal szemben, akik a reklám hatására INTERNETEZNI vásároltak előfizetést, egy éves, esetleg két éves hűségszerződéssel...
Magyarországon, egy-két erőtlen civil kezdeményezésen kívül, természetesen ennek sem lesz hatósági, vagy politikai visszhangja, miért is lenne, ha egy ennél sokkal nagyobb "kaliberű" ügyben korábban, a szakminisztérium nemhogy tétlenül nézte, hanem még segédkezett is a legnagyobb hazai távközlési szolgáltatónk ámokfutásában. " -
#90 magátől értetődően -
reszcsi #89 NA ezért nem kötök két éves szerződést wazz. -
#88 Mi az elsők közöt vettün vodafone előfizetésű GPRS telefont és a szerződésben nekünk korlátlan volt a havi adatforgalom és 3125 forint. Akor ez a drágulás ránk is vonatkozik???? -
#85 -------
befejeztem a hozzászólást, jó éjt
------- -
#84 Mit kell síránkozni, tényleg?
Ha a 200 Megát lehasználjátok, vagy max. 500-at, és utána a hónap hátralévő felében modemeztek, elég jó lesz.
Ne felejtsétek el, hogy vezetékesnél is elég komoly kedvezmények vannak a Matávnál! -
#83 Örülj, hogy tölthetsz le, és nem kell mindent megvenni. Ha mindent megvennél, nem lenne gond a net, a vodás jó lenne csetre, softcore fórumozásra, emilezésre.
A matáv jó lenne driverek letöltésére, (mert ugye azt külön nem tudod megvenni) és hardcore böngészésre rövid ideig.
Ugyebár lehet a kettőt felváltva használni, mert a vezetékes telefonosnál nincs havi fix internetdíj. -
#82 ne is mondd, nálam havi 80 ezer volt csak a telefonos net, május elejéig :(((( -
#79 Komolyan gondolod, hogy törvénytelenül tette ezt?
Abba gondolj csak bele, hogy nem hülyék, a matáv sem hülye.
Egyszerűen csak jó a marketingtaktikájuk. -
#78 Sok hozzászólás? Eddig 78 db!! -
#76 Nem akar TÖBBMILLIÓ EMBER INTERNETEZNI!!!! -
#75 I love Magyarország!
Hajrá Magyarország, hajrá magyarok! :) -
#74 Baszki, egy évig olcsó netet kaptatok, és még bosszankodtok??
Viruljon a fejetek, legyetek hálásak!!! -
#72 bőven -
#71 Nyugodj meg, azért volt hasznuk. -
Cat #69 az éjfél utáni net az kb. halottnak a csók, arra jó hogy lehet hivatkozni rá hogy tessék, 50 fillérért is van net -
#63 Perelhettek nyugodtan. Benne van a szerződésben hogy a cég egyoldalúan és bármikor megváltoztathatja a szerződés feltételeit. innentől kezdve semmit nem tudtok tenni. -
#61 Meg kell nézni, mit ír alá az ember. Nekem eszem ágában se lett volna aláírni a mostani ISP-mel a szerződést, ha nem olvasom át részletesen - a hivatkott kiegészítéseket is beleértve.
Átolvastam. Nem volt benne se az idő, de adatforgalom korlátozásának a lehetősége.
Mindent el kell olvasni, amit eléd raknak.
És csak akkor aláírni, ha minden pontjával 100%-osan egyetértesz. -
#58 SVCD filmeket, és mp3 albumokat nem ezzel kell :)
www.index.hu főoldal - 269 Kb
www.sg.hu főoldal - 117 Kb
Naponta behozod őket az havi alig több mint 11 Mb.
Mondjuk elolvasol négy sg cikket, öt index cikket naponta. Most vagyunk 100 Mb-nál.
És mindig van 100 Mb chat-elésre és fórumozgatásra. -
#56 Maximum ugyanannyiért, mint amennyit én fizetek az ADSL-ért, a mostani Vodafone előfizetők 98%-a továbbra is tudni fog internetezni. -
Cat #55 csak tudod a gond az, hogy az országban TÖBBMILLIÓ embernek SEMMILYEN egyéb megfizethető lehetősége nincsen netre kapcsolódni
ADSL előfizető van max 60-70ezer, chellos van 35e körül, egyéb (mikro, stb.) párezer, és a többi? telefonozik!
a telefonos net pedig NAGYON DRÁGA! Nem sok embernek van havi 20+ ezer forintja netezni,
és az a 200 mbyte még IRCzni sem elegendő, vagy naponta megnézni az indexet, meg pár honlapot!
ez itt a gond, nem az hogy a vodafone emel -
#54 1 MB-nyi többlet GPRS forgalom 13-17 Ft-ba (6-6,5 eurócentbe) kerül, mely a mobil kommunikációs formát és bármely más, akár külföldi szolgáltató árait figyelembe véve igen kedvezőnek mondható.
Mobil Internet arra való, hogy tudjál e-mailezni, híroldalakat böngészni, esetleg fórumozgatni a laptopodról mondjuk amikor vonaton ülsz. Otthon ott a telefonvonal, vagy a kábel. (Telefon van minden kis faluban)