Hát, ha nem haragszol nem futok most hazáig, egyrészt azért mert itthon vagyok, másrészt meg, ha nem is 1000-t, de egyet - kettőt már láttam. Alapesetben, természetesen, semmi gondom nincs a hozzászólásoddal, de, vagy új vagy még itt, vagy esetlegesen áll a szakértelmed (vagyis dől). De abban biztos vagyok, hogy írni megtanultál, csak olvasni nem. Ha megnézed az általam írt hozzászólást, észreveheted. hogy nem teljesen, de valamilyen formában még is kissé irónikusan hangzik. 20ghz proci? Jellemző a fórumra, hogy néha (gyakran), (mindig) átesnek az emberkék a paci túloldalára, (itt szeretném megjegyezni, hogy bár pacit írtam, lovam továbbra sincs) pl: "Ennek nagyobb gépigénye van, mint a NASA összes gépének teljesítménye.". Ami természetesen nem igaz, de általában könnyebb fikázni, mint egy kicsit körbenézni a maga portáján. Ha visszaolvasol tapasztalsz ilyes fajta hozzászólásokat: "3600+ és szaggatt és nem megy és zörög". És akkor jösz te: 2000Ghz és 5sec / 1 frame. Ez azt hiszem ez egyedül álló. Valószínűleg rekord is. Természetesen írhattam volna rá, hogy: BUG, driver gond lehet stb. stb., de jobban láttam inkább kissé vicces (bár ahogy vesszük sajnos lassan már valóság) fomában rá válaszolni.
A nem állsz a számítástechnika magaslatán, lehet, hogy erős volt. Azért bocs.