24504
-
másnak is másol dll fileokat a C:\ főgyökérbe ?
még 1 pozítiv --> legyilkolt ember szépen csúszik le a
lépcsőn.
-
#858 nálam minden mediumon, 1024*768 --> 35-60fps -
davos80 #857 Nekem is csinálta ezt, + olyat is, hogy szaggatott úgy mint állat (kb.úgy, amikor kipróbáltam a régi unreal tournamentet 4 megás vga kártyán), de aztán magától elmúlt, és most megy ahogy írtam.#852
X853 -
#856 "ne gyere ide"
ez tetszik :)
halkan megsúgom, hogy én nyitottam anno hónapokkal ezelőtt a topicot, szal 1 okkal több, hogy maradjak -
#855 Gépem:
------
AMD XP 1700+ (1466MHz); 512MB (266); ATI [BBA] Radeon 9500 Pro 128 (270/540); DirectX 9.0b; Catalyst 3.10
Anamnézis:
------------
Telepítés ok.
Amit elsőként utálok benne: minden komolyabb opcióváltás után teljes game restart!
Aztán meg: betölt a game, és csak a KÉK háttér, meg néha be-bevillanó kockákban a sziget, krix-krax semmi több...
Azt hittem, a VGA... Visszavettem Very High-ról Medium-ra. Úgyse jó.
Teljes restart. Úgy se.
Mi a lópikula van itten kéremszépen? Minden vadiúj gém reccenés és textúra hiba nélkül megy a gépemen... és jön egy kiba***** demo és ilyet csinál?!
Ezek szerint csak nálam...
Tipp? Ja, és ne lámázzatok, nem ma jöttem le a falvédőről!
-----------------------------------------
Mindennemű, magyarításra vonatkozó kérdés előtt mindig nézd meg a HONLAPOMON lévő ".:Magyarítás lista:." -t!
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
------------------------------------------ -
Árnyvadász #854 Jó vétel volt ez a GF3Ti200-as (128MB Ram) mert idén áprilisban lesz 2 éves a drágaszág és eddig remekül teljesít. Mondjuk lehet azért mert a körítés is megvan hozzá, meg Leadtek. Végül is az egy jó márka. :) -
davos80 #853 http://oldgamesforu.freeweb.hu/0.jpg
Írd be a böngészőbe, ide nem teszi be a képet. -
davos80 #852 celeron [email protected], R9000, 512DDR/266 :
Minden high, csak az environent akármi, meg a texture filter quality van high-on. -
#851 először a mapot kb. 1,5 min alatt töltött be, utána a load elég gyors volt --> pozitívum
szigetek közötti járkálás nagy szabadságot ad, de nem eleget, hiszen mégis bejárható. -
#850 Én is így érzem. Sofban ugrásközben tudok (néha) fejest lőni itt ha megállok és célzok akkor is kell vagy 2 mp mire rárakom a fejére. -
#849 imho hl2 alphaban valóságosabb volt... -
#848 megnéztem ...
graf ("dzsumbuj", bár én csak 1 döglöt cápával és egy fehér malackával találkoztam) és AI(kövek, fák, bokrok mögé ugranak) terén tényleg nincs mit kifogásolni.
másik része, hogy én nem érzem át igazán a játékot (önös hiba), nem tudom ez mitől lehet ...
ettől függetlenül a FULLt megnézem majd ...
multi terén remélem jobban megfog ... -
#847 irok valamit és akkor jön a flame...
ha nem tetszik a véleményem akkor ne gyere ide... -
#846 amúgy nekem ez felsem tünt hogy full statikus. Más dolgokra kellene jobban odafigyelniük inkább. -
#845 halflife2 alphaban kiralyos volt, amugy a tobbeves morrowindben is volt mar hasonlo viz, es ott raadasul nem full statikus volt, mert ha beleugrottal, akkor hullamok keletkeztek. -
#844 Nos, kipörgettem a demót. Összeségében nagyon meg vagyok elégedve a programmal, bár ha már belső tereket is használ, jobban is kidolgozhatták volna. -
#843 akkor lenne vagy 15 fps-ed -
#842 openGL-ben nekem nem megy. Na majd a Final talán. -
#841 ilyen vizet nem tudom hol láttál eddig. -
#840 kar hogy full statikus, nem realtime -
#839 mindenesetre elég szépen meg van csinálva a fogkrém, nekem tetszik -
#838 akkó ne játssz vele, nem kötelező -
#837 na, lehet feljebb is tenni a grafikát, nálam tükörsimán ment :) -
#836 nembaj, legalabb friss marad a lehelete fohosunkenk -
#835 a víz olyan mint egy tál fogkrém -
#834 csinaltam ket kepet, mindketto ugyanazzal a beallitassal, csak masik render-enginel:
Direct3D
OpenGL
az fps kulonbseg nemannyira eszreveheto, de a mozgas nalam folyamatosabb opengl-ben, direct3d-ben olyan mintha kesne kicsit az iranyitas. -
#833 Letoltottem -
Árnyvadász #832 Valószínű azért nem indul el, mert amikor én próbáltam ez a driver volt fent: 28.32 ezzel szépen ment. 800*600-ban játszható volt, 18-20 fps körül ment átlagban.
Úgy emlékszem Nvidia driver 30.00-ig elindul, de az utánalevőkkel már nem.
Egyébként most olvastam egy sikervárományos Vkártyáról:
Inno GeforceFX 5900XT. 60.000Ft végáras és nagyon jó teljesítménye van. Odaver a Radeon 9600XT-s szériának, gyakorlatilag az eredeti 5900-assal vetekszik a teljesítménye. www.aqua.hu-tól már lehet belőle rendelni is. Hamarosan mindenhol kapható lesz.
Este meg kipróbálom én is a Far Cry demót. Addig olvasom milyen a fogadtatása:) Eddig rulez! -
#831 Megneztem, de nem egyertelmu a sebesseg. Rengeteg mindent lehet allitani, konfigolni benne. Nekem OpenGl-ben majd' 2x annyit ment mint D3D-ben.
Sokat nem mentem vele, de a parton, fakkozott, akciokozben, 3-4 ember, plusz az autoval korozok, menekulok a fak kozott, 30-50fps. Ha csak baktatok az erdoben, uszok, maszkalok, itt ott lovok kenyelmesen 30-80 fps-seket nyom:))
Full min es full mediumon probaltam eddig, de nemigazan volt kulonbseg.
Ennek neki kell majd fekudni, valszeg azert be lehet allitani hogy jo legyen.
(2000+, 512DDR, Ti4200) -
#830 A hardwiredről hova tünt a demo? -
#829 nekem az vmiért nem indult el, da amúgy el vagyok vele. majd ha lesz zsetonom, akkó lecserélem -
#828 ezzel a hibaüzenettel kidob map töltés közben:
Exception Code: 0xC0000005
Exception Addr: 0x001B:0x03D9931C
Exception Module: <Unknown>
Exception Description: EXCEPTION_ACCESS_VIOLATION, Attempt to read from address 0x00000030
The memory could not be "read"
Call Stack Trace:
2) function=0x3D9931C
1) function=0x3D9931C -
Árnyvadász #827 Ennek örülök, mert nekem is GF3Ti200-am van. De eddig még nem nagyon fogott ki rajta semmi. Még a DOOM III alpha is játszható volt rajta. -
#826 LOL -
#825 hat opengl-ben hianyzik par shader (pl amikor meghalsz), de amugy szerintem ugyanolyan, mint direct3dben -
#822 ehh és ezt te hol tudod állítgatni? -
#821 letöltöttem, feltelepítettem, kipróbáltam a demot: fantasztikus :) iszonyat szép a grafika, mediumon nyomtam, máshogy még nem is próbáltam a játékot, és nagyon szépen futott, pedig nem egy erőművem van: 2100-es cerka, 640 ddram, gef3ti200 (128rammal), iszonyat kúúl :) kira, hogy lehet úszni, meg minden, kár hogy nem lehet kagylót szedni vagy ilyesmi kicsit nehéznek tűnik így elsőre, de biztos csak én vagyok alma :) -
#819 2000Ghz=2Ghz ;) -
#818 Hát, ha nem haragszol nem futok most hazáig, egyrészt azért mert itthon vagyok, másrészt meg, ha nem is 1000-t, de egyet - kettőt már láttam. Alapesetben, természetesen, semmi gondom nincs a hozzászólásoddal, de, vagy új vagy még itt, vagy esetlegesen áll a szakértelmed (vagyis dől). De abban biztos vagyok, hogy írni megtanultál, csak olvasni nem. Ha megnézed az általam írt hozzászólást, észreveheted. hogy nem teljesen, de valamilyen formában még is kissé irónikusan hangzik. 20ghz proci? Jellemző a fórumra, hogy néha (gyakran), (mindig) átesnek az emberkék a paci túloldalára, (itt szeretném megjegyezni, hogy bár pacit írtam, lovam továbbra sincs) pl: "Ennek nagyobb gépigénye van, mint a NASA összes gépének teljesítménye.". Ami természetesen nem igaz, de általában könnyebb fikázni, mint egy kicsit körbenézni a maga portáján. Ha visszaolvasol tapasztalsz ilyes fajta hozzászólásokat: "3600+ és szaggatt és nem megy és zörög". És akkor jösz te: 2000Ghz és 5sec / 1 frame. Ez azt hiszem ez egyedül álló. Valószínűleg rekord is. Természetesen írhattam volna rá, hogy: BUG, driver gond lehet stb. stb., de jobban láttam inkább kissé vicces (bár ahogy vesszük sajnos lassan már valóság) fomában rá válaszolni.
A nem állsz a számítástechnika magaslatán, lehet, hogy erős volt. Azért bocs. -
#817 55-60. De így elég randa.