Kisfiam, te meg gyorsan szállj le a magas lórol, vagy előbb olvass el egy két grafikus enginek elméleti leírását is tartalmazó cikket a neten. Netán ha informatikus lenne a szakmád, ne reklámozd jó?:) Köszi.
Tudod előfordul az, mikor egy techdemot kiadnak, némely konfigurációkon érdekes dolgokat produkál..
Elöbb gondolkodj, aztán magyarázz, de belőled nem nagyon nézem ki, hogy tudsz olyat.
Ha itt ülnél és megnéznéd, egészen bizonyos elképednél, hogy húúú, én még ilyet bizony nem láttam :) Hát tudod, 1000 meg még egy pár dolog van, amit még nem láttál... ehh..
Amúgy hogy alátámasszam hervadt mosolyú felebarátom alapjaiban megdőlt hozzászólását, meg lehet látogatni a hivatalos honlapon adott url segítségével, az ubisoft forumot.
Ugyanis miután ide firkáltam, vettem a fáradságot, és nyelvtudásom latba véve elolvastam a külföldi fórumokat, értelmesebb hozászólást keresve, mint mélyen tisztelt kandurex barátunkét. Ott bizony elég zsír masinákon, ugyanezt produkálta, mint nekem, de azt is olvastam, hogy tegyek vissza mindent alapra, és jó lesz, igaz hogy ronda, de jó:)
És láss csodát, tényleg:) Mik vannak?! :P