24504
-
#816 Most installom, mindjart kiderul, mennyire fogok rohogo gorcsot kapni:))) -
#815 pedig sajna ez van. Kipróbálom ha minden minimumon van akkor mennyi. -
#814 különben is ne fikázd a gépemet yóóó -
#813 Igen a 25 eleg, de azon a konfigon. De akkor mennyi egy normalisabb - kissebb - konfigon?!?! En csak ezert mondtam hogy karcsu.
Egy atlag ember nem hinnem hogy szivesen koltene a gepre 100-150000-et, hogy fusson neki is 25-35 fps-sel:))))))))) -
#812 Hagyok másnak is helyet:) -
#811 Örülök hogy így megy amikor hallom az embereket a szerveren sírni hogy minden min.-on és 1 fps-el megy. -
#810 persze lehetne 100-is. A STALKER szerintem szebb ennél és ott üres terepen 135 fps-t produkált a gép és ott nagy terep van igaz nincs rajta AI meg ilyesmi. -
#809 minden fullon, és mondom elég stabil 25 alá még nem is ment ami szerintem elég. -
#808 A gránáttal elég szopatósak:) Tetszik. Nekem kellemes csalódás. -
#807 Azert egy olyan konfigon a 35fps azert eleg karcsu:(( -
#806 yeeee átlőhető lett a fa. Zsíííír. Viszont a fantasztikus AI-nak kicst vannak még hibái. Elszaladtam mellette és ő továbbra is nézett előre ahol voltam:). -
#805 rossz tipp volt mert 35 fps de az elég stabil. Egyébként eléggé látszik hogy nagyon eszi a RAM-ot mindent ott tárol mert másodjára kb 2 mp alatt betöltötte a pályát. Szerintem ez még javítva lessz. Vagy nem. -
#804 rendben, részemről lezárva, a cucc megy, jáccok inkább. béke veled. -
#803 Akonfigom azért írtamle kedves kandurex kartárs, (a hozászólásom végén a kérdéshez is kapcsolódik), hogy van e olyan emberke esetleg, aki ilyen problémával találkozott hasonló konfiggal, esetleg ugyanezzel a driverrel. Tudod ez szokás normálisabb helyeken, megkönnyítve ezzel a segíteni szándékozók (nem rád értem) perspektíváit. :) -
#802 Érdekes mert nekem minden very high-on kivéve a texture filter quality-t mert azt nem engedi valamiért és szerintem fut olyan 40-50 fps-el (tipp mert nem tudom kiiratni) 2500+ radeon 9700 512DDR-en. Szóval szerintem ez a game hibája ha valakinél rosszul megy. -
#801 #796
ps: Nem is hervadt a mosolyom, nekem szép fültől-fülig érő van, saját fejlesztés. -
#800 \r_displayinfo 1
azthittem egyertemu :) -
#799 ez nem jó egyéb ötlet? Játék közben sem akarta senki megmondani eddig. -
#798 Kisfiam, te meg gyorsan szállj le a magas lórol, vagy előbb olvass el egy két grafikus enginek elméleti leírását is tartalmazó cikket a neten. Netán ha informatikus lenne a szakmád, ne reklámozd jó?:) Köszi.
Tudod előfordul az, mikor egy techdemot kiadnak, némely konfigurációkon érdekes dolgokat produkál..
Elöbb gondolkodj, aztán magyarázz, de belőled nem nagyon nézem ki, hogy tudsz olyat.
Ha itt ülnél és megnéznéd, egészen bizonyos elképednél, hogy húúú, én még ilyet bizony nem láttam :) Hát tudod, 1000 meg még egy pár dolog van, amit még nem láttál... ehh..
Amúgy hogy alátámasszam hervadt mosolyú felebarátom alapjaiban megdőlt hozzászólását, meg lehet látogatni a hivatalos honlapon adott url segítségével, az ubisoft forumot.
Ugyanis miután ide firkáltam, vettem a fáradságot, és nyelvtudásom latba véve elolvastam a külföldi fórumokat, értelmesebb hozászólást keresve, mint mélyen tisztelt kandurex barátunkét. Ott bizony elég zsír masinákon, ugyanezt produkálta, mint nekem, de azt is olvastam, hogy tegyek vissza mindent alapra, és jó lesz, igaz hogy ronda, de jó:)
És láss csodát, tényleg:) Mik vannak?! :P -
#797 hat mediumon , full grafikan egy olyan gepen is akad meg... -
#796 Khm, nálam néha kis röccenésekkel ment, konfigom:
Intel P4 Celeron 1700 MhZ
256 MB DDR SDRAM
Radeon 9600 128 MB (gyári driverrel, tegnap tönkrement a registry és még nem tettem fel a Catalystot) -
#795 Vagy a másik nagy kedvencem, jön a delikvens, és kérdez: "3000+ ATI 9800 szerintetek elfutt?" nem baszod, dobd ki a géped -
#794 Ki, mint állat. Mi a faxnak írja le a gépe teljesítményét? Evidens, hogy ilyen konfigon, ha nem is zsír folyékonyan, de azért szaladnia kell. Lehetséges, hogy valami bug belerondít, de ne írjunk már hülyeségeket, hogy 2,5ghz procikon gef4 (lsd lentebb) min grafikával kell mennie. Egyébként se biztos ez a bug, más fórumokon nem írkálnak ilyeneket... -
#793 Visszaraktam mindent alapra, most megy, de iszonyat randa.. és kurva kevés fps t produkál.. 30-40 körül ugrál,.. mindegy, ugyis most újítom a vasat nemsokára:) -
#792 hat amelyikre rafer...:) -
#791 demot szoktak patchelni ?? -
Zsoltee_a_bator #790 elmondanad hogy megis milyen hulyeseget irt Sinclair?
csak hozzaszolt hogy nala a prog bugos es irrealisan lassu, te meg elkezdesz gunyolodni olyan dolgokon amit le sem irt.
ezzel szorakoztatod magad hogy kitalalsz szovegeket es aztan kifigurazod?
amugy nalam is pont ugy megy ati 8500-on. kb 0.2 fps. lesz majd valami patch? meg kene 200-szorozni a teljesitmenyt :) -
#789 o csak leirta a tenyeket...nincs tul jol optimalizalva az engine, full grafikan 512 mega rammal szinte folyamasan swap-el -
#788 Bírom én az ilyen típusú emberkéket, mint SinClaiR. Jön, megy, panaszkodik, nem tudja, nem érti, hülyeségeket ír. Dolgozzuk fel e nemes hozzászólást. 5sec / 1 frame. Látható, hogy emberünk nem áll a számítás technika magaslatán. Vagyis ha egy ilyen géppel ekkora sebességet lehet kihozni, akkor a folyamatos játékhoz kb ilyen konfiguráció kellene: 20000Mhz (jól olvasod 20GHZ!) processzor és 4 quad -ba kötött ATI9800PRO. -
#787 Ez biztos hogy ilyen lassu marad es "hibas". Ez elsosorban tech-demonak keszult, es foleg az engine a kesobbi eladasokra, az ez ev vegen, vagy majd jovore megjeleno jatekokhoz. Bar lehet hogy jo lesz a jatek, de egyelore csak egy nagy technikai bemutatonak latszik jo fajta eromuveken;( -
#786 neked mikor ér le ? -
#785 min. grafikán is szaggat ? -
#784 Sziasztok!.. nekem az a gondom, hogy a játék elindul, menüig minden ok.
Ahoy startolok, betöltés után megjelenek a motorcsónakon, de kicsit szaggat, nem kicsit.. nagyon szaggat:) .. mondhatnám minden 5 mp ben mozdul egyet a kép..
radeon 9000 huzva-huzás nélkül, xp 2000+ húzva-húzás nélkül, cat. 3.9, 512 ddr, elvielg elég lenne ha nem is a top hoz, de azért elég nek kellene lennie.. másnak van ilyen problémája? -
#783 Valakinek van e valami ötlete?Mikor elindítom a játékot betőlti rendesen és a képernyő tiszta fekete marad csak a térkép meg a fegyverek látszanak alul hang is van rendesen?! -
#782 Jahh,a multi beta-ban mintha a holdon járna az ember. -
#781 amugy pl nemertem,hogy miert van benne minden zene 2x, egyszer ogg-ben, meg megegyszer wav-ban... -
#780 legalább mediumon akarom futatni. 50-60 fps -el. -
Gandibá #779 Kiváncsi leszek hogy mit szól majd a játék a 700as cerkámhoz :D -
#778 hat minimum grafikan kb, de attol is fugg,hogy mennyire fps-t akarsz -
#777 r_displayinfo 1 asszem