Árnyvadász#1128
Nem töröd le. Én elfogadom, ha neked a másik kettő jobban tetszett. HL2 kétségtelenül az idei év legjobb FPS-e lesz. Mert a játékmenete forradalmasítani fogja az eddig megszokott FPS ötlettárat. Ezt nem vonom kétségbe. A D3 a horror hangulat és a grafika&hangok tekintetében páratlan lesz (bár az alfa rongybabája nagyon gyurmaszerű).
Viszont a FAR CRY itt van és már DEMO, hamarosan pedig full is érkezik, és eddig ezt hivatalosan megjelent játék vagy játékdemó még nem überelte felül.
Mediumra raktam az AI-t, este berakom Hard-ba. Ez nem gond.
Egyedül a rongybabával nem értek veled egyet. Mivel az eddig a MAX PAYNE 2-ben volt etalon.A FAR CRY pedig hozza azt a szintet, tehát remek. Az hogy volt más játékokban is az okés, tudok róla, de annyira profin megvalósítva, mint az MP2-ben, meg itt nem.
Fizikán még tudnak csiszolni. Alapvetően jó!
Rúgjál bele néhány dobzba, lőd le őket egy magasabb helyről, vagy dobj gránátot, illetve menj ki a partra a csónakkal és lődd, dobd meg, aztán figyeld a fizikát. Őszintén szólva ez igen élethű.
Azt nem mondtam, hogy ez a program jobb, mint a nagy négyes bármelyik tagja, csak azt hogy feliratkozott a sorba. És az hogy ő a jelenlegi király ez érthető, mert a többiek még nem jelentek meg. Tulajdonképpen ennyi. Amúgy ha előzetes érveimet akarod tudni nekem ilyen a sorrend jelenleg: (Alphák, videók, hírek, képek stb. alapján:
1. DOOM3
2. STALKER
3. FAR CRY
4 Half-Life 2 (bár ennél érzem azt, hogy bármennyire is szebb lesz a többi -nem biztos- akkor is ez lesz a tipikus FPS amitől mindenki a megváltást várja)
De ha kijön az összes, akkor ismét csinálok egy sorrendet. Jelenleg azonban a FAR CRY valós, játszható és ÜT mindent ami eddig hivatalosan megjelent kijött, ahogy fentebb is írtam.