24504
-
#1147 Van benne tényleg pár újítás ami nagyon bejön ilyen a messziről kiszúrható sniper pl. De hogy tényleg nem lehet rendes sebzés rendszert és ami fontos netkódot csinálni az röhej. A másik vicces volt ez valszeg csak a demóban van így, ott állok a faszival szemben lőjjük egymást közben ő felháborodottan üvölti : "where are you?" " you can't hide". -
Árnyvadász #1146 Nincs gépigénye. Kérdés ha berakják az AI kódót, meg a váltakozó időjárást, napszakokat, meg egyéb dolgokat akkor nem esik e vissza jócskán az fps érték. Mert biztos hogy esik, kérdés mennyit. -
#1145 Sliders:) -
Árnyvadász #1144 Ok. -
Árnyvadász #1143 Megteszem. Engem is érdekel. A listámon láttad is nyilván, sokkal jobban, mint a jelen alany FAR CRY. De mit tegyek, ha ennyire bejött ez a demo. Persze van benne elfogultság, mert megfogott, de ettől még nagyon jó játék és a megjelentek közül, forradalmi újításokkal rendelkezik.
-
#1142 nincs olyan sebzés rendszer, sőt egy játéknak sincs olyan eddig. A sof-ban 300 körüli a sebzéspontok egy emberen. szóval ilyet ne várjál ettől meg leszakadó testrészeket se. Multiban még a fejlövés sem halálos mármint ha eltudod találni az iszonyatos netkód miat ami szintúgy felülmúlhatatlan eddig a sof-ban. De mindemellett szeretjük ezt a gamét -
#1141 Na akkor ha már itt tartunk, most jöttem a havertól és SAJÁT szememmel láttam, hogy futt a STALKER alpha 1024X768 32 15-20 fps /sec -el szaladt!
A gép:
...dobpergés...csipátkitörölni....dobpergés fokozódik...INTEL CELERON 300Mhz GefMX 2 -196Mb ram!!!!!!
-
#1140 az tenyleg eleg kiraly effekt -
#1139 LOL
Odaálltam egyik ellen elé, rám néz,mögé dobok egy követ és ő megfordul abba az irányba!!!! -
#1138 Szerintem nem tul szerencses alfat, betat, lopottverziot hasonlitgatni;( Barmilyen velemeny, csak fantazmagoria, mert a latottakbol, szinte semmit nem lehet biztosra venni, a veglegessel kapcsolatban.
Amirol mar erdemben lehet "vitat" nyitni, az a FarCry. Ez itt van, hivatalos, legalabb 95%-ban tukrozi a vegleges allapotokat. De hasonlitgatni az elozoekkel, semmi ertelme.
(Bar, ahogy a tobbi forumot olvasgatom, jo szorakozasnak tunik, es mindenki eloszeretettel muveli, bar a velemenyek alatamasztasara szinte hasznalhatatlan "alapanyaggal" peldaloznak :-) -
#1137 nálam tükröződik a sniper scope-ja -
#1136 azért mert kijött még nem lesz jobb a hangulata...persze izlések és arcrugások...
A hordós résznél nem értek egyet veled
Én direkt nézegettem a hatást...
És sztem nem igazán valós hogy 50 golyót löttem a fegyóból és az uccsónál végre elindult a leejtőn!
Én hl2 alphánál szórakoztam az egyik e3as tesztmapon a hordókkal...talán valaki még emléxik is ahogy épitgettem egy hordó piramist ...
szal nekem az valóságosabb volt...
ott ha a peremébe lőttem máshogy viselkedett, itt pedig egy nagy tárgy ami vagy elsől vagy nem.
Nem fika, vélemény. písz -
#1135 Tényleg, hykao valami optimalizációt beszúrhatnál -
#1134 meg ha lehasalsz a bokorba, akkor nem vesznek eszre meg akor se, ha rajtad lepkednek es keseled oket :) -
#1133 aszittem bemásoltad valahonnan és nézd meg a stalker alpha-t ott jobban leesik az állad azt garantálom, már ebben az állapotban is. -
#1132 az a poen,hogy hykao 512x384 meretu kepei is 500k-sak egyenkent :) -
#1131 Bocs a baromért nem tudtam hogy te írtad a cikk tényleg jó de kicsit elfogult és néhol túl isteníted a gamét. Pl hozzá kell tenni hogy a netkódja fos, nem átlőhetőek a tárgyak kivéve a deszkát azt sem mindenhol,"késik" az irányítás, eltűnnek a hullák meg egyébb ilyen illúzió romboló dolgok amiket lehetne még sorolni de semmi nem tökéletes ugye. -
Árnyvadász #1130 Szerinted ki írta? Amúgy nem vagyok barom, és valóban nem láttam a STALKER kezdetleges változatát. Ha szebb, akkor örülök neki és kevésbé gépigényesebb annak is. Majd ha lesz demó azt is tesztelem és írok róla véleményt.
Nézd ha ennyire tetszett DX8-as effektel, akkor DX9-el nyilván jobban tetszene. De nehogy azt hidd, hogy egetverő lenne a változás. Max. a shaderverzió nagyobb száma miatt, szebb lenne pár effektus. De radikálisan nem.
-
#1129 Es az a 45k 10-15 sec egy modemesnek. Ha az a kep meg 500k, akkor meg 1,5-2,5 perc!!
Azert nem kellene ilyen gyorsan elfelejteni a regi, szep idoket:) Azert meg mindig sokan vannak, akik sajnos modemmel, vagy meg szarabbal nyomjak.
Nem tart semeddig optimalizalni, es csokkenteni a meretett 700 pix szelesre.
A szep, nagy kepre linket kell adni, a poen meg tokeletes kicsiben is.
Bar nekem most mindegy, de multhonapban nosztalgiaztam egy honapot modemmel, es nem voltam neha szalonkepes:))))))
-
Árnyvadász #1128 Nem töröd le. Én elfogadom, ha neked a másik kettő jobban tetszett. HL2 kétségtelenül az idei év legjobb FPS-e lesz. Mert a játékmenete forradalmasítani fogja az eddig megszokott FPS ötlettárat. Ezt nem vonom kétségbe. A D3 a horror hangulat és a grafika&hangok tekintetében páratlan lesz (bár az alfa rongybabája nagyon gyurmaszerű).
Viszont a FAR CRY itt van és már DEMO, hamarosan pedig full is érkezik, és eddig ezt hivatalosan megjelent játék vagy játékdemó még nem überelte felül.
Mediumra raktam az AI-t, este berakom Hard-ba. Ez nem gond.
Egyedül a rongybabával nem értek veled egyet. Mivel az eddig a MAX PAYNE 2-ben volt etalon.A FAR CRY pedig hozza azt a szintet, tehát remek. Az hogy volt más játékokban is az okés, tudok róla, de annyira profin megvalósítva, mint az MP2-ben, meg itt nem.
Fizikán még tudnak csiszolni. Alapvetően jó!
Rúgjál bele néhány dobzba, lőd le őket egy magasabb helyről, vagy dobj gránátot, illetve menj ki a partra a csónakkal és lődd, dobd meg, aztán figyeld a fizikát. Őszintén szólva ez igen élethű.
Azt nem mondtam, hogy ez a program jobb, mint a nagy négyes bármelyik tagja, csak azt hogy feliratkozott a sorba. És az hogy ő a jelenlegi király ez érthető, mert a többiek még nem jelentek meg. Tulajdonképpen ennyi. Amúgy ha előzetes érveimet akarod tudni nekem ilyen a sorrend jelenleg: (Alphák, videók, hírek, képek stb. alapján:
1. DOOM3
2. STALKER
3. FAR CRY
4 Half-Life 2 (bár ennél érzem azt, hogy bármennyire is szebb lesz a többi -nem biztos- akkor is ez lesz a tipikus FPS amitől mindenki a megváltást várja)
De ha kijön az összes, akkor ismét csinálok egy sorrendet. Jelenleg azonban a FAR CRY valós, játszható és ÜT mindent ami eddig hivatalosan megjelent kijött, ahogy fentebb is írtam.
Számomra. -
#1127 én még hibának odaírnám ami nem hiba hogy látszanak a golyók. Vicc. De emellett nekem is tetszik a game. -
#1126 meg hogy ír grafikáról véleményt amikor ez full DX9-es game nem 8-as. A fél effekt tárat nem is látta. -
#1125 Balázs pali az nem a Hl2 védőszentje? -
#1124 ezt nem tudom ki írta de nagy barom volt. Valószínű nem látta még a stalker félkész változatát ami már szebb és nálam 135 fps-el futott. -
#1123 de a tobbi kep mind fel mega/darab :) -
#1122 áááá, az már uncsi, most ebben a játékban Zámbó Árpi lesz a főzombi... -
#1121 Na jó több kép nem lesz részemről!
...de ezt a spricc csodát teljes minőségében kellett megcsodálni... -
#1120 Az enyim csak 45k -s 1sec cablesnek -
#1119 na még vegyétek elő Paul Balagot is, hogy teljes legyen az öröm... -
#1118 hat tenyleg jolenne, ha nem 100%-os jpegbe mentenetek, hanem pl 85-90, különbség alig látható a méret meg kb 1/5-e lesz... -
#1117 A modemesek 18 óra után érkeznek, addigra meg már lapozódik az oldal... -
#1116 láttál svájcisapkát valakin? -
#1115 ...az ellen nem véd??? -
#1114 mert atomrobbanáskor ez a minimum -
#1113 A gravitációs viszonyok nevetségesek a játékban: pl.: egy elhalálozott katona egyik lába a magasba lendült - miközben segrehuppant - és kb. 5 másodperc telt el, amíg földet ért... -
#1112 ...vagy az Xbox mellett leginkább... -
#1111 Szerintem a modemesek szamara az oldal megtekintese lehetetlen, a kepalomanyok 0.5mega/darabbbol itelve:)))) Reszvetem:((( -
Árnyvadász #1110 Kell cápa a FAR CRY-ba? Vegyen Radeont! Adunk hozzá bálna patch-et is. Himbálódzó lámpa is kell? Vegyen Radeon-t!
Ám ha a vért élethűbben szeretné látni, akkor tegyele voksát a GForce széria mellett! Amúgy az igazság meg odaát van a sufniban... -
#1109 Én nem akarom letörni a lelkesedésedet, de sztem nem történt akkora dolog mint állítod.
Az Ai(hardon nyomd kicsiszivem ne ízin :D) az hihetetlen jó az tény, de sem a doom3at sem a Hl2-t nem nyomja hangulatilag...
Pedig csak az alphákkal gameltem.
A rongybabáról sem lehet mondani hogy forradalmi már elég régóta használják.Hitman 1 ben is volt ilyen...
A fizika néhol gyatra!!!
Hordók,a cápa levágása sztem szánalmas egy ilyen gammánál...mármint ahogy lelibben mint egy papirlap.
A víz sztem a mai követelményeknek megfelelő..semmi extra..hozzáillik a környezethez.A táj az tényleg szép, mintha csak nyaralnánk.
A buborékok viszont gagyik, a vér fröccsenés se a legjobb.
A növényzet az erdőben nagyon jól néz ki, csak kár hogy ha hozzáérünk a levelekhez nem mozdul meg, csak szépen átsétál rajta. -
#1108 Miért a CÁPA nem egy hal???