Battlefield Vietnam
  • utahmar
    Sziasztok!
    A következő problémával fordulok hozzátok, kérlek amennyiben van ötletek mi lehet a probléma segítsetek! A régi szép idők kedvéért vettem boltban egy 4cd-s dobozos eredeti Battlefield Vietnamot. Telepítés rendben ment, v1.2-őt rak fel, le is szedtem patch-et 1.2-ről 1.21-re. Indítom a játékot, rendben elindul, single player, választok pályát szépen betölti. Elindul a pálya, lent nyomok START gombot, választok hogy amerikai vagy vietnami szeretnék lenni, választok spawn pontot, megjelenek, szaladok 3 métert, majd resetel a gép. ÁÁÁÁÁÁÁ !!! Akár mit próbálok állitani, akármilyen felbontással, hang ki, default.con-ban AllowRefreshRate-t 0-ról átírtam 1-re, semmi sem segít. Bármelyik pályát is töltöm be, ahogy kézbe kapom a fegyvert, látom a többieket magam előtt futni, 3. másodperc után windows reset. Windows XP-t használok (céges, eredeti) service pack 3-mal, alaplapom ASUSTeK Computer INC. A7N8X2.0, videókártya ATI Radeon 9600 / X1050, RAM 1GB, legújabb ati drivert felraktam (8-5_xp32_dd_ccc_wdm_enu_63030.exe), semmi. Ugyanúgy resetel a gép indulás után 3 másodperccel. Kérlek, segítsetek! Üdv és köszi, Utahmar