Battlefield Vietnam
  • cifuatwork
    1.: Ha a heliknél/repülőgépeknél sorba állnak a játékosok, akkor ne a játékban keresd a hibát! Keress olyan szervert, ahol valóban csapatban játszanak - aki meg olyan láma, hogy harc helyett nekiáll várni a helispawn-on, nos azok meg süsék meg - ha a csapat fele/harmada ilyen, akkor az már régen rossz...
    Amúgy én még az ősidőkben láttam ilyet - akkor a Bf42 esetén a Tigrisért álltak sorba... :)

2.: A másik fele viszont az, hogy így mindenkinek van esélye normálisan vezetni a repzajt ill. a helit. Ha normális játékos, és éppen elötte van a heli, akkor meg miért ne szálhatna vele? Egy arcade játéknál nem az a szempont, hogy irányíthatattlan legyen a jármű...
    A DC meg nem kellene "etalonnak" felhozni, nekünk is fent volt pár napig, és kegyetlen nagy csalódás volt - mindenki járművekkel rohangált (mivel volt belőlük bőven), ami érthető is, mivel gyalogosok sz@rt sem értek - így meg mi a poén benne?

Egyébként az irányítás téren van egy nagy szívfájdalmam - nem lehet a helikopter és a repülőgép irányítását különbontani, pedig a repcsit joyal, a helit meg egérrel könnyebb irányítani (nekem) - ezt pl. mi a rákért nem tudták megcsinálni...