Battlefield Vietnam
-
Nem az a gondom, hogy más is tud repülni... egyáltalán nem ez fáj. Lévén én sem vagyok egy nagy helis, örülök ha pár percig fentmaradok (DCben) :D
Az a gondom, hogy így mindenki repkedni akar, nézd meg az amcsi bázist, mi van ott... elöl magányosan lődözök, respawn, látom a heli üres felszállópályánál 6-8 (!!!) amcsi várja a helit ... ez a gond. ÉS annak aki tényleg jó pilóta, reménye sem marad h repülhessen ... a sok lámának, akik még ezzel is nehezen maradnak fent, szingliben kéne gyakorolnia, de mivel ezzel is ugy ahogy megy, probálkozik multiban ... ez szerinted FUNPLAY ?
A másik dolog ezzel: a heli irányitása azért eddig kihívás volt, pár hét után bele lehetett jönni (DC). Sok gyakorlással mesterré válhattál. Itt azt modndd el, mi a kihivás pár hét játék után ?
Az igaz, hogy azoknak, akik csak lewarezolják, jáccanak vele pár napot/hetet, megunják ok, ez a fun. De a bf1942 nem rájuk épitett, és szerintem a vietnamnak sem azokra kellene ... hanem a kialakult közösségre. És ők szerintem többre vágynak, különben ánríleznének ... (ezzel nem akarom megsérteni az ánríleseket, a 2004 onslaughtját jómagam is játszom (demo))
A zenék tényleg hihetetlen hangulatosak, annak ellenére hogy a valóságban ki nem állhatom őket, amugy sosem hallgatnék ilyet :)