Suikoden Series
-
Na sikerűlt rámhozni a frászt... :)
A szokott helyen kerestem a topicot és sehol sem találtam, már keztem azt hinni, hogy vémetlenűl kitörőlték... Aztán hosszú keresgélés után benéztem ide és megtaláltam... :)
Na szóval...
Az első részben McDohl volt a főszereplő, Teo McDohl fia. Miután Ted átruházta McDohl-ra a Soul Eater-t, McDohl-nak menekűlnie kellett, mivel Windy elszánt célja a rúna megszerzése volt.
Csatlakozott a Fleszabadító Sereghez, és miután a vezérét Odessa Silverberg-et megölték, McDohl lett a sereg vezetője... Kerestek egy jó helyen fekvő kastélyt és sereget toboroztak a Császárság ellen... És hosszú kalandozások árán győzelmet arattak felettük... Az I végén McDohl nem fogadta el a Toran Köztársaság Elnöke címet inkább megszökött Gremio-val egy este...
Az első rész a Toran Republic-ben játszódik, míg a második a City State of Jowston-ban...
Az első részt a Gate Rúna Háborúkéntként emlegetík, míg a másodikat a Dunan Egyesítési Háborúként.
Harmonia konkrétan nem volt benne az első két részben, csak segítséget nyújtottak az ellenfélnek. A II-ben Sasarai is aktívan részt vett a háborúkban, ő pedig Harmonia Bishop-ja.
Hogy Yuber-t milyen kapcsolat fűzi Harmonia-hoz azt nem tudom, de mindig ha Harmonia-ról volt szó, akkor ott ő is megjelent...
Bár a III-ban inkább Luc-nek dolgozik, mint Harmonia-nak...
A főgonosz az elsőben Barbarossa volt, a Sovereign Igaz Rúnáját használta, hogy átváltozhasson.
A II-ben pedig Leon szabadítja ránk a Beast Igaz Rúnát...
Remélem mindegyik kérdésedre megtaláltad a választ... :)