Suikoden (I-II-III-IV)

← ElőzőOldal 8 / 8

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Viszont ha egyszerre vannak bizonyos emberek a csapatban, akkor lehetõség van különbözõ extra támadások kivitelezésére. Az jó.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Azért támadnak kettesével, mert kettesével van a "harc mód" 😊
Kettes csapatoknak adhatsz ki parancsokat, rá fogsz érzeni idõvel. Halkan azért hozzáteszem: a majdnem tökéletes 3. rész leggyengébb pontja szvsz a harc, egyrészt unalmas, másrészt szinte semmi taktikázásra nem ad lehetõséget, másrészt ez a dupla-egységes parancs...nem tetszett. De szinte minden más igen.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Sephi
Fogadjunk hogy az a boss az amikor a kis egyetemi varost letamdjak es megtamad teged az a csontvaz sarkany ?😊)))

En nekem az volt a legnehezebb boss de aztan rajottem hogy csak healingelni kell a kedveset es ramabszni az oszes healing alapu magiat es ugy meghal hogy jaj 😊)

Yuber 7 magyarazd el nekem hogy van a harc mod a III-dik rezbnem mert nem ertem miert tamadnak mindig kettesevel 😞

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Nekem megvan a sui2,fasza kis játék emlékeim szerint,de egy bossnál feladtam,amire az összes faq azt írta,h a játék legnehezebbje...az is volt, és természetesen nem lehetett visszamenni fejleszteni. Ez van, egyszer majd talán megint elkezdem.

Persze, ebben igazad van, de most már mit csináljak?
Megjött a Sui 3, akkor éppen nem volt semmilyen jrpg, gondoltam kipróbáljuk. Teljesen magával ragadott, rögtön tudtam, hogy nem "egy a sok közül".
De akkor már hiába szerettem volna tudni az elõzményeket, csakis utólag nyílhatott erre lehetõségem. Ez van sajnos.

Yuber 7
Sorry, tényleg ezt kellett volna tennem... :/
De most már elolvastad nincs mit tenni...
De mivel ez egy Suikodenes topic, számolni kell azzal, hogy gyakran lesznek ilyenek, de ezentúl megpróbálok vigyázni.
Mondjuk még egy olyan embert se találtam, akivel mindegyik részrõl el tudnák beszélgetni. 😞
De felõlem a III is lehet téma...
Sephi, mikor fejezed már be a FF X-et és kezdesz neki a S III-nak?
Ja tényleg, te játszottál az I-el és a II-vel...
Akkor még is valakivel tudok róluk beszélgetni. 😊

Sephi
Francba! Most mit kellet elarulnod ?😊))))

Maskor amikor elosz valami poen ird man oda hogy SPOILER emberke mert mondjuk ez a Luc-os dolog tenyleg meglepett!!!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Yuber 7
Csak tudod mi a baj ezzel, hogy nem vitted végig az elõzõ részeket?
Pl, hogy amikor kiderûl Bishopról, hogy õ Luc valójában, akkor minden vérbeli Suikodenesben megáll a vér, és aki azt sem tudja ki az a Luc az meg legyint egyet.
És csomó visszatérõ szereplõt nem is tudod, hogy valójában visszatérõk, pl Lilly a II-ben még kislányként szerepel.
Futch pedig végigkíséri az egész sorozatot, a II. részben pedig rátalál Bright-ra, aki a III-ban már eléggé felnõ...
Szóval így csomó kapcsolatot nem lehet megtudni...
És így, hogy na majd az I-et és a II-õt is végigjátszom majd hozzáállással már szerintem nem lesz olyan nagy élmény...
Node ez csak az én véleményem...

Star Ocean 2? Nagyon nagy játék, most ugrok neki ötödszörre! 😊

barret
😊

Bérbe vehet? reklámfelület...

No, én pl. végigvittem a harmadik részt, és rendkívüli módon meg voltam vele elégedve. Az elsõ kettõ sajnos kimaradt (többek között amiatt, mert a ps1 jrpg kínálata össze sem hasonlítható a ps2-ével, ott szinte hetente jött ki egy-egy zseniális játék, és erre nem volt idõm 😞
Mivel mostanában úgyis elõvettem a ps1-et (Star Ocean 2 még mindig), lehet, hogy egyszer idõt szakítok ezekre is. Nem a kedvvel van a baj (az megvan hozzá), hanem az idõvel.

Yuber 7
Jah, nekem is rémlik valami... 😊

barret
húúú de ismerös a neved!...

Bérbe vehet? reklámfelület...

Yuber 7
Nah, a reklám megvolt, most várom a reagciót... 😊

Yuber 7
Skynet: Rendben, majd próbálkozok máshol is.

Az offokat meg ne itt please, arra van más ezer topic...
Itt legyen Suikoden a téma, hisz azért nyitottam ezt a topicot.

Skynet
õõõõõh hja nem snes emu hanem psemu nah kevertem a seiken densetsuval😊

Amúgy a playstation 2 topicban és a Final Fantasy topicban kérdezgessél ott vannak nagy psx fanok!

Cheapboy: hja bocs 3 év alatt ps2 50millió eladott példány Nintendo 2 év alatt 10 milla....Tééényleg jólcsinálják😊)
De ezt a témát már lenyomtuk egyszer csak ti mondjátok az okosságaitokat a gamecuberól....Xboxot leküldte de ps2-t nemfogja arra is jönnek még mindig ki nagy játékok ahogy a nintendotokra is..😊
Nacsá
Skynet
Yuber hááát szerintem CSOCSO ismeri,mert nagy nintendo-s de nem vagyok benne biztos,ilyen témát még nemnagyon nyomattunk😊
Yuber 7
Hello!
Szóval,
Neme.: Feltétlenûl játszd végig a többi részt is, mert csak akkor fogod igazán átérezni a Suikoden hangulatát.
Egyébként idõrendben lett volna jobb ha haladsz, de így is be lehet még pótolni mindent.
Na és hogy tetszett a III?

Sephi: Nagyon jól mondod. Sem Snesre, sem Nesre nem volt Suikoden.
A Suikoden I az elsõ olyan RPG volt, ami PS-re megjelent.

Sephi, te jártál már a pcdome-on, nem?

Gyerünk, gyerünk, Suikoden rajongók jelentkezzetek!

CHEAPBOY_GA
Skynet vagja euzt, ahogyan megmondja, hogy a Nintendo szarul csinalja jelenleg is a politikajat, meg stb, msg stb, erti o a temat😊))

Sephi
En nem tudom de nekem a pcdome forum rohadt nehezen jon be 😞((

Sephi
Akko gut 😊

Akkor SKynet-nek valami rohadt jo SNES emuja van ami futassa a Psx jatekokat is 😊))

CHEAPBOY_GA
Nem vagy lemaradva😊

Snesre nem volt Suikoden.

Sephi
Snes emulatorral Suikodent? nos vagy en vagyok lemaradva vagy hulye vagyok de tudtommal a Suikoden 1 es 2 az csak Psx-re volt es a 3 volt Ps2-on nem? Volt SNES-re suikoden??

Neme.
Én csak a 3-mal játszottam, de be akarom pótolni a korábbiakat is.

Döglik a géped a hsz-okba ágyazott youtube videóktól? Itt a megoldás: http://userscripts.org/scripts/show/137068 KERESEM - http://soundcloud.com/nemesg/sets/track-ids/

Yuber 7
Skynet: Te már régebb óta vagy itt mint én, nem tudsz esetleg olyan valakirõl itt a fórumon, aki még ismeri a sorozatot?

Reklám: A www.pcdome.hu fórumon szintén van egy jól menõ Suikoden topicom!
Ott is várok mindenkit szeretettel!

Skynet
Annakidején Snes emulátorral nyomtam valamelyik részt asszem még meg is van csak már egy ideje nemvagyok nagy rpg-s...majd ha rámjön elõveszem mer jóvolt😊
Yuber 7
Hello mindenkinek!

Szóval van itt olyan személy, aki már játszott eme remek RPG sorozattal?
Vagy olyan, aki már gondolkodott a beszerzésén, csak valami okból mégsem szerezte be?
Vagy esetleg olyan, aki csak most kezdett neki a sorozatnak?
Magamról annyit, hogy mindhárom résszel játszottam és nagy fannak vallom magam.

← ElőzőOldal 8 / 8