Suikoden Series
  • Yuber 7
    Luc-ről és Sasarai-ról a II- részben sem derűl ki sok dolog, csak annyi, hogy riválisok és Luc teljesítnei akar egy ígéretet, amit az egyik háborúban meg is tesz, csak Sasarai elmenekűl. sasarai megkérdezi Luc-től, hogy mi a kapcsolata vele, de Luc ezt a II. részben nem mondja el. Gondolom a III.-ban már igen. Mondjuk sejtem a választ... :)
    Yuber-ről sem lehetett sokat tudni az előző részekből, csak, hogy van egy Igaz Rúnája (Eightfold Rune) és szörnyidézési és teleportálási képességekkel van megáldva.
    Az első két részben egyébként még páncélt visel, a III-ban egy bizonyos ok miatt már nem.
    nem tudom mennyit hallottál a Suikogaiden részekről, amik csak Japánban jelennek meg, de ezek kiegészítőként szolgálnak a részekhez. Szóval idáig két Suikogaiden rész van kint, és ezek a II-nek keresztezik a történetét. De ami a lényeg, hogy jön a 3. rész, amiben ki fog derűlni, hogy Yuber miért veszítette el a páncélját. Láttam egy képet, ahol Yuber-t, Lucia, Zepon és Jimba veszi körűl és támadják meg.
    Gondolom ez lehet az ok.
    Na szóval még azt lehet tudni Yuber-ről, hogy Pesmerga a vetélytársa, és Pes az első két részben üldözi Yuber-t. De hogy miért...???
    Állítólag ezzel lesz vége a Suikoden sorozatnak, hogy lezáródik a köztük lévő viszály.
    Remélem a IV-ben már Pes is szerepelni fog. :)
    Most így kapásból ennyit tudok mondani... Most mondj te is valamit... :)
    Mondjuk, hogy mikor kezded el az első két részt... :)
    És, hogy szerinted a III-ban kit a legnehezebb csatlakoztatni...
    Szerintem Tuta-t...