Mit tegyünk az állatkínzás ellen?
-
Azért annyira nem más dolog a vágásra menő állatok kínzása sem... Azért amikor az ártatlan állatot a lábánál fogva húzzák végig a földön, belerúgnak ok nélkül, az mértnem kínzás? Minden állat elpusztul egyszer, azoknak mértne lehetne rendes az élete? Az én kutyámat egyetlen egyszer húzta ki egy csávó a farkánál fogva a kocsijábol, mert még kicsi volt, és beleugrott a csomagtartóba. A csávóba belerúgtam, és leköptem. Ha ma látja a kutyámat, megsimogatja. Azokat is összerugdosnám, akik a véreb kutyákat ölni, vagy ahogy azok az "értelmes" emberek mondják harcolni tanítják. Mért van rá szükségük?? Nem értem. Aki akármilyen állatot is bánt, vagy kínoz, az nem ember, de nem is állat. Az állatok nem kínozzák egymást.
A két biztonsági őrt meg lecsuknám életfogytig. De előtte hozzákötném őket egy forma1-es autóhoz, és fussanak ha tudnak. A kutyámat egyszer megharapta egy véreb, hálIsten túlélte. A gazdája kiment a hegyekbe, keresett egy kóborkutyát, kiütötte a fogait, majd széttépette a kutyájával. A gyereket lecsukták. Persze nem emiatt. /Inkább emiatt csukták volna le/
A panelház x-edik emeletén is érezheti jól magát a kutya. Ha lent van, és van hol mozognia, nem olyan sokban különbözik attol, amelyik családi háznál van. Azok is a nap nagyrészét fekve töltik. Hogy kutyaszarosak az utcák? Az kisebb időn belül eltűnik magátol, megy lefele a humuszba. :) Sokkal több az a szenny, amit a csövesek széttúrnak a kukákból, meg amikor megy a vagánysrác, és össze-vissza turházza az utat, és eldobja a cigijét.