Mit tegyünk az állatkínzás ellen?
  • Bandew
    Szerintem [DFL]vajdi-nak teljesen igaza van.
    Amit leírtál a szöveged elejére, az pontosan micsoda? Tény? A nagy lóf@szt! Nem mondom hogy nem igaz, de ki tudja bebizonyítani? Senki. Én most különben sem arra gondolok, hogy "külön" válni az állatoktól. Ez azért nem pontos megfogalmazás, mert mi most is állatok vagyunk, csak van technikánk, amivel elb@sszuk ezt a qrva Földet. Itt arról van szó, hogy ma már senki sem tiszteli az állatokat, senki nem tekinti őket egyenrangú félnek, pedig azok. Ugyanannyi joguk van élni, mint nekünk. Az pedig, hogy le KELL (?) lőni az elszaporodozz állatokat, szintén hülyeség. Ott kell kezdeni, hogy nem szabad hagyni elszaporodni őket, mert ez is a mi hibánk.

A rasszizmusról meg csak annyit, hogy (pedig már sokszor leírtam) van jó ember és van rossz ember. Ennyi! Ilyen egyszerű. Nem kell politikát belekeverni, sem kultúrális marhaságokat, mert azt csak mi emberek találtuk ki. Ha körbevesznek és megrugdalnak, akkor ŐKET utálom nem az egész népet. Természetesen nem mondom azt, hogy "hát nekik csak más a kultúrájuk". Más kultúrát pedig igen is tiszteletben kell tartani. Érdekes is tanulmányozni.
    A GYŰLÖLET NEM VEZETT SEMMIRE!!!