Mit tegyünk az állatkínzás ellen?
-
Azt hiszed jól átgondolod a dolgokat, de kurvára nem így van!
Az a baj veled, ami az egész rohadt civilizációval. Az egészet ok és okozatra építed, mikor a természetesség a legfontosabb. Itt a ne a reklámokban hallot természetességre gondolj, hanem az életfelfogásra.
Azt írtad még, hogy azért kéne állatokat ölni, mert elszapporodtak. Te fasz! Nem veszed észre, hogy MI tehetünk arról, hogy elszaporodtak. Felborítottuk egy csomó állatnak a normális szaporodását. Csakis mi tehetünk erről. Tehát a problémát itt kell megoldani, nem pedig ott, hogy állatokat mészárlunk.
"Gondolkodni kéne előbb, hiszen nagyon sok dologban az egyensúly jelenti a tovább haladást és a túlélést mindenkinek kölcsönösen, tehát ebbe beletartozik az is hogy le kell ölni jó pár állatot amik túlszaporodtak (ld. cigányok )."
Na ez az az egyensúly amit elkúrtunk. A cigányokra most nem akarok kitérni. Nehogy azt hidd, hogy mániákus szent vagyok, de igazán lehetne annyi ész az emberekben, hogy átlássák a dolgokat. Tudom, hogy a cigányok nagy többsége egy szemét, de nem itélek el egy ismeretlent csak mert cigány. Ha nem tudnád vannak jó emberek és rossz emberek. Akik megkínozták azt a kutyát fehérek voltak, de ez szóba sem került. Ha egy cigány tette volna, akkor most mindenki mondaná, hogy mert cigány volt. (mielőtt bárkinek hülye gondolatai támadnak közlöm, hogy nem vagyok cigány, és nem is vagyok megszállot békeharcos. Csak a normálisan látom a dolgokat. Emberek vagyunk.)
Tehát visszatérve az állatlikvidálásokhoz; te vagy az aki hülyén fogja fel a dolgokat, és te gondolkozz el. És én azt mondom inkább legyen valaki fanatikusan (az se jó, mert mindenevők vagyunk)nagy állatvédő, mint fanatikusan állatvédő gyűlölő.