Nos, végre!
Ma sikerült összekaparnom 1.6 GB-ot az egyik meghajtómon!
Feltelepült a HALO 1. Semmiféle parancsikon machinálással, simán elindult a Játék!
A Játék szépen indult, gyorsan töltött.
A hangok nem recsegtek, semmi szemetelés a képeken, és nem fagyott a logonál -> azonnal és gyorsan történt minden.
Most már nem is értem, miért fanyalogtatok.
Beállítottam magamnak mindent (1024*768 - igaz a Refresh Rate 0 Hz volt, de a később bekövetkezett parancsikon módosítás után is az maradt!), és minden maxon volt ill. lett. A 30FPS-eses beállítást azoknak ajánlom, akiknek "csak" GeForce-uk van.
Végignyomtam az elejét, intro, szükséges öldöklés, hogy kijussak a hajóról. Igen, valóban volt néhol akadás, főként, amikor több ellen rontott rám én meg balga módon, régi "Quake2"-es beidegződéssel dodge-olni akartam.
Amúgy - nekem nagyon - tetszik a fizika, a grafika (nem értem mit vártunk egy konverziótól, hisz ez gyönyörű!) és megfelelő fokozaton az ellenfelek is jobbak lehetnek. Most "Easy"-n nyomom.
Arra a kérdésre még nem merek válaszolni, hogy vajon végigtolom-e majd másodszor is... hisz még az első sem történt meg .
De nekem nagyon tetszik!
------------------------------------------ .:: "Kész ill. nem kész játékmagyarítások" és "Játék Editorok" listája a Honlapomon ::. Sync