Zozo76#1727
Hala istennek nekem nem kell mennem szombaton dolgozni, viszont ma este meg igen, ugyhogy szombat reggel jovok haza. Ugy nez ki hogy lesz egy pici dolgom meg delelott, ugyhogy olyan 10 ora fele fogok lefekudni. De olyan delutan 4 ora korul nekem mar jo lenne. De lehet hogy elobb is. Az a baj hogy most igy nem tudom pontosan megmondani. De lehet hogy valahogy felkelek es akkor jo lenne a delutan 2-ora koruli ido is. Tokom se tudja most igy elore. RELI most te ejszakara mesz? Szombat ejszaka? Vagy mi van. Gyuresz neked meg mindegy gondolom ha mar ugyis beteg vagy. Vagy csak ketoldali munkaundor??? :) Irjatok mar hogy delutan nem-e jo nektek. Valahogy csak osszehozzuk. Ja hasznalunk akkor SKYPE-t mert akkor letoltom. Csak jobb lenne ha mind a harman tudnak beszelni, mert akkor lehetnenk harman egy csapatban es ledaralnank az ellenfeleket. Meg akkor az egyik viszi a zaszlot a masik ketto meg fedezi es vedi meg tisztitja elotte a terepet. Na. IRJATOK!!!
RELI te akkor szoktal nagyon jo lenni ha te vagy a szerver es nem sujt a halozati adatkeses, a tobbi szerencsetlen meg 2000-es pingekkel lavirozik a palyan.