Ez egy fos ember, egy rakás fos zenével
-
Homaly #124 Bocsi, hogy beleszolok, de sztem egy kicsit elkallodott a topic valodi cime!
En nem akarok fikazni senkit, vedeni sem, megis ezt kell tennem, mert a valosagban nem is olyan szar ez az Andre Tanneberger gyerek!
Ugyanis tortent az, hogy kb 95-ben letrehozott egy Sequential One nevu formaciot, ami egy uj tipusu dance mufaj volt, amit evett egesz Europa!
Kesobb letrehozta a Kontor Recordings lemezkiado ceget, ami a mai napig is fut. 2001-ben Hollandia egyik legnagyobb trance rendezvenyen lepett fel (Trance Energy 2001-02-17) az ID&T szervezeseben, nem kisebb nevek mellett, mint: Rank 1, Storm (Mark Spoon), Push, Safri Duo, Dj Jean, Mauro Picotto, valamint az elobb emlitett Johan Gielen. Ezen felul bejarta az egesz vilagot, mindenhol eszik a zenejet, tehat valamit tud a sracc! En nem mondom, hogy szeretem, de nem hanyom le azert, mert nem tettszik a zeneje! Meg egy erdekesseg: az iden is megrendeztek a Kontor Dj Meeting elnevezesu rendezvenyt nemet orszagban, ahol nemet dj-knek adtak dijakat. A legjobb nemzetkozi dj dijat ATB kapta meg, a legjobb nemzetkozi remixer Pulsedriver lett, es Tomcraft utan a 3. helyen ATB vegzett, es a legjobb nemzetkozi eloado dijat is a gagyi, fos zenet krealo ATB soporte be. Es a legjobb nemzetkozi kiado, az a Kontor Recordings lett, amit ATB alapitott. Ezek utan szerintem barmit lehet ra mondani, csak azt nem, hogy egy szar ember, meg hogy nem tud zenet csinalni, es nem ert a zenehez!!