330
Ez egy fos ember, egy rakás fos zenével
-
Homaly #126 Egyebkent sztem nem igazan lehet osszehasonlitani ATB-t mondjuk Johan Gielennel, vagy John Digweeddel, Moguai-al, mert mind-mind mas tipusu zenet jatszik. ATB-t hasonlitsd mondjuk Dj Dean-nal, Blank&Jones-sal, vagy hasonlo nemet Dj-vel -
Homaly #125 Ja, most nezem, hogy tavaly is ATB kapta meg ezeket a dijakat, 2001-ben pedig Blank&Jones! -
Homaly #124 Bocsi, hogy beleszolok, de sztem egy kicsit elkallodott a topic valodi cime!
En nem akarok fikazni senkit, vedeni sem, megis ezt kell tennem, mert a valosagban nem is olyan szar ez az Andre Tanneberger gyerek!
Ugyanis tortent az, hogy kb 95-ben letrehozott egy Sequential One nevu formaciot, ami egy uj tipusu dance mufaj volt, amit evett egesz Europa!
Kesobb letrehozta a Kontor Recordings lemezkiado ceget, ami a mai napig is fut. 2001-ben Hollandia egyik legnagyobb trance rendezvenyen lepett fel (Trance Energy 2001-02-17) az ID&T szervezeseben, nem kisebb nevek mellett, mint: Rank 1, Storm (Mark Spoon), Push, Safri Duo, Dj Jean, Mauro Picotto, valamint az elobb emlitett Johan Gielen. Ezen felul bejarta az egesz vilagot, mindenhol eszik a zenejet, tehat valamit tud a sracc! En nem mondom, hogy szeretem, de nem hanyom le azert, mert nem tettszik a zeneje! Meg egy erdekesseg: az iden is megrendeztek a Kontor Dj Meeting elnevezesu rendezvenyt nemet orszagban, ahol nemet dj-knek adtak dijakat. A legjobb nemzetkozi dj dijat ATB kapta meg, a legjobb nemzetkozi remixer Pulsedriver lett, es Tomcraft utan a 3. helyen ATB vegzett, es a legjobb nemzetkozi eloado dijat is a gagyi, fos zenet krealo ATB soporte be. Es a legjobb nemzetkozi kiado, az a Kontor Recordings lett, amit ATB alapitott. Ezek utan szerintem barmit lehet ra mondani, csak azt nem, hogy egy szar ember, meg hogy nem tud zenet csinalni, es nem ert a zenehez!! -
Dani19.. #123 még a melleslegen ott van westbam 2000-es Lp setje. az se eccerü. a Liebinget letöltöm, mert én is szeretem a technot.
.) -
neménvoltam #122 Akit érdekel: http://195.228.254.112/zene/klip5/003816/johan_gielen__live_at_trance_nrg_by_chryss.mpg -
Hype #121 Hát hallomásból meg hallottam egy pár számát, de már mondtam hogy nem rajongok a trance-ért -
Hype #120 Dani! Chris Liebing-et szereted? Akkor nézd meg ezt a videót én ezen haltam be. asszem a www.tar.hu/mayday oldalon vmi ilyet keress hogy Chris Liebing - Sensation 2002 Black Edition.mpg A sensation a világ legnagyobb, legjobb bulija -
neménvoltam #119 Te ismered Johan Gielen-t? -
neménvoltam #118 Fasza klipp. -
Dani19.. #117 jo kis video.. 4. percnél born slippy... na én annál a pontnál haltam volna meg.
:)) -
Hype #116 Na izébé vagy hogy hívnak ezt a videót kukkantsd már meg(2000-res Innercity-ről). Igazi trance buli igazi trance djkkel(kivéve Sven Vath mer ő techno dj). Ilyen bulira ATB-t még takarítani sem hívnák meg
http://www.mellesleg.hu/zene/klip3/002940/paul_van_dyk,dj_tiesto,sven_vath__live_by_samurai.avi -
Dani19.. #115 pedig jol indult.. na mind1,majd nyitunk még 1et ha törlik. -
#114 Hát ez ott! -
#113 bazz, ez a topic 100 hogy a gumiba fog végezni -
Hype #112 Na ki bakker? -
Dani19.. #110 LOL -
izb #109 Szánalmas vagy nem,fingotok sincs arrol,hogy mik a zenei alapok!Igy azt kell hogy mondjam nullák vagytok!
Neked a neved is sokat elárul,hogy ki vagy!!
-
Hype #108 Látom, látom elég szánalmas a srác -
#107 Persze, csak viccbő montam. -
#106 MEGAFLÉM VÓT ITT! -
#105 DJ Bobo tök más szvsz -
#104 Scooternek a számai másak, mint ATB-nek, csak a zenei aláfestés ugyanolyan. -
Dani19.. #103 -
neménvoltam #102 Ha már így belejöttetek
-
izb #101 Vinyl -
#100 100.
ATB
-
#99 99. -
#98 98. -
#97 Az ATB-s topikban 70 db hozzászólás van annak is a felét mi írtuk, hát ez eléggé gáááz, hogy úgy mondjam :))) -
#96 ATB ATB -
#95 Már csak 6 hozzászólás és meg van a 100. -
#94 Ez az izé gyerek itt okoskodott utánna meg jött a kromanyoni ember salátájával, ami a komolyzenében biztos sokat számít, de hogy az ATB féle eurogagyi szartarisznya zenéknél nem az is biztos! :) -
#93 Későn jöttél Hype, lemaradtál az osztásról :) -
#92 Ma a 100. el kell érni szóval még egy kicsit fikázuk! :)) -
Hype #91 Mész a francokat. A te igényeidet teljesen kielégíti a sarki sláger diszkó. ott mennek az ilyen kemény zenék hogy étíbi!! -
Dani19.. #90 ok,majd meglatjuk,csao.
ATB -
#89 Na lépek jó legyél, azért néha írjál már be a Gyiikhoz is ha már netezel, mert szerintem amíg nem ír senki addig pangás lesz ott!
Csááá
ATB suuuuuuxxxxxxxxx -
Dani19.. #88 szegény izébizé biztos kipukkadt.. lengeti a fehér zászlot.. -
#87 nem kell majd jön mindig valaki, biztos vagyok benne :))) -
Dani19.. #86 kéne vmi script, ami ugy féloránként betesz ide 1 jelet.. :))