576 KONZOL - MEGSZÁLLOTT JÁTÉKOSOK MAGAZINJA
  • Rincewind
    Tegnap megjott a Konzolom (thx Martin!).
    Mar el is olvastam, ami erdekelt belole, ugyhogy nehany megjegyzest fuznek hozza, ahogyan jo olvasohoz illik:
    - Cimlap nagyon jo!
    - A fika cikk bar nagyon stilusos volt (hiaba Liquid te tudsz irni, na), nem hiszem, hogy barmi jelentosege (foganatja) lenne a jovoben.
    - PSP cikket meg(!) nem olvastam el, gondolom ugyanaz vagy csak kicsit mas, mint az online-on fentlevo. Ha igazam van, akkor nagyon jo kis iras.
    - Nagyon jo, hogy vegre ujra BiG irja a Japan-cikkeket, MArtin tobbet ne engedd el!
    - Ghost in the Shell cikk kozben vegig azon jart az agyam, hogy vajon a cikkiro tudataban van annak, hogy ez a jatek a TV sorozat alapjan keszult...? Plusz fura volt, hogy a kozelharcrol (bullet time belassulasok) egy szot sem szol, vagy, hogy meg lehet hack-elni az ellenseges katonak kiberagyat es egy ideig iranyitani oket, mert ezek a jatek talan leghangulatosabb reszei. Foleg a harc.
    - Kuon-rol nem is hallottam ezelott, de biztos befuto nalam, FF ota japan horror maniakus vagyok, szal kosz felhivtatok a figyelmem erre a jatekra, nelkuletek szerintem nem is tudnam, hogy letezik!
    - MGS3-al kapcsolatban szomoru lettem volna, ha nem 10 pontot kap, de szerencsere annyit kapott. :)

Nagyjabol ennyi, ami megragadt bennem.