576 KONZOL - MEGSZÁLLOTT JÁTÉKOSOK MAGAZINJA
  • Sephi
    Hat figyej ez felfogas kerdese. En leirtam az allaspontomat errol az ugyrol.

Kevered kavarod itt a szavakat es reszben igazad is van nem mondom de ettol en meg mindig nem leszek boldog.

Lassuk mirol is van szo megegyszer utojara :

-A jatek hasznalt
    -A doboz piszkos (keesel kapartam ki azt a foltot)
    -A kezikony nyomtatott (esku megyek fel pestre megutatom!)
    -A lemez karcolt (piszkos a kozepe fele es kijjeb meg egy karcolas)

En megertem hogy mindere van magyarazat de ne ugy altisuk elo hogy most en vagyok a hibas.

Igen abba hibas vagyok hogy nem neztem meg a cuccost de mondom sietem es meg voltam rola gyozodve hogy ha egy 576 shopban vasarolok akkor minoseget kapok nem bemutato darabot.

Martin ne erts felre en nem sirok es nem nyugdecselek es mesze nem probalok okoskodni sem. Nem vagyok a szavak embere es itt a forumokon mindekinek hajlama a masik szavat kiforgatni.

Egyebkent nem eppen ezt hangujoztak itt hogy neked mesze semmi kozod a 576 boltokhoz? Nem is mertem neked irni mert nem ismerlek ugy es siman elkudhetel volna a francba nem? Honnan tudgyam hogy hozzad kell fordulni?

Visszamenni nem tudok , sepanaszt tenni mert nem Pesten lakom :(

Azt meg vegkepp honnan tudgyam hogy nalatok minden jatek alapbol bontott? Mar tobszor is leirtam hogy ez talan a harmadik alkalom hogy egy 576-bol veszek cuccost es eddig mindig minden ok volt.

Most vasaroltam eloszor a Westendbe :(

Nem szindom az 576 boltokat de ez az eset nem esset jol nekem es jogomban all felhaborodni. Ez legyen akar szoban vagy forumon vagy chaten tokmindegy!

Ne forgasd ki a szavaimat legyszives! Fejezzuk be itt es most! Mar elegem van a temabol! Mert mar odajig sujed hogy en vagyok a hulye meg a fasz mert ellenraklamot csinalok a boltnak. Bocsanat hogy nem hozzad fordultam :(

Egyebkent ettol most tokre kiborultam szal kosz szepen. Ha segieni szeretnel maskor akkor ne igy tedd oksa?