576 KONZOL - MEGSZÁLLOTT JÁTÉKOSOK MAGAZINJA
-
Tehat. Alitolag van olyan nalatok hogy mar alapbol nem lehet folias valami vamvizsgalat miatt... bar ezt nem tudom pontosan.
A lenyeg az hogy en csutortokon felhivtam a West-End boltot es felraktam ezt a peldanyt. Amikor penteken bementem nagyon siettem es a pasi berakta nekem zacsiban es elhuztam. Termeszetesen azt lattam hogy a jatek az de nem neztem meg ha folias e vagy sem. Kesobb kocsiban eloszedtem a EA-s zacsibol a cuccost es a kovetkezo volt benne.
Egy darab fekete fehet kezikonyv. A boritoja az szines de nem az a erdeti szin es belul minden fekete feher. Lehet erzekelni a lapokon hogy nem az aminoseg. A lemez az meg agyon volt strapalva. Foltos volt es van rajta egy kiseeb karcolas is az egyik vegen. A doboz belul egy igen lathato feher foltott tartalmaz amit le kapartam. Olyan volt mintha valaki gyertyat egetett volna benne.
Beszeltem ismerossel es nekem aszonta hogy o amikor megvette Budapestrol valami maszek csavotol akkor foliazott-at kapott es volt benne full szines kezikonyv , valami Techinkal adatlap es ami a legfontosabb az a kis 250 pontos lekaparos fuzet es volt hozza egy szines terkep es a hatan mindefele leirasokkal.
A panaszom meg az hogy ha mar elmegyek egy profi boltba mint a 576 es kifizetem erte a 14000 Ft-ot akkor ne egy hasznalt piszkos es nyomtatott kezikonyvel elatott jatekot.
En nem vagyok az a elegedettlen tipus de ez engem nagyon kiakasztott.
A lenyeg hogy a jatek megy de zavar a dolog akkoris.