576 KONZOL - MEGSZÁLLOTT JÁTÉKOSOK MAGAZINJA
-
Lol a Westendben én is kikaptam a múltkor egy nagyon "okos" és "hozzáértő" emberkét, aki 5 percen keresztül magyarázta nekem, hogy márpedig PS2-höz nem létezik utángyártott head set, és meg kell vennem a SOCOM 2-őt, ha olyat akarok... ^.^
Mellesleg nem akarok egyik cég ellen vagy mellett sempálcát törni, mert negatív és pozitív tapasztalatok mindenhol akadnak dögivel!
De legközelebb érdeklődj utána a cdgalaxisban is, hátha akad náluk GC játék (bár a honlapon nincs kirakva). Én a múltkor jártam úgy, hogy venni akartam egy PS2-es Way of Samurai 2-t és bementem az 576-ba, ahol is az eladó unott pofával közölte, hogy nem tudja mi az, majd beszélgetett tovább a haverjával... :P
Mondom jó, felhívtam a cdgalaxist, kedves hölgyike közölte velem, hogy most éppen nincsen, mert elvitték az összeset, de felhívnak, ha majd lesz. Pár nap múlva jött a telefon, hogy van, és ki is küldik a címemre, ha még áll a dolog. Mondom jöhet. Másnap futárszolgálat hozta ki házhoz a játékok: teljesen korrekt, fóliás, vadonat új game volt, kaptam hozzá ajándék posztert, meg katalógust meg törvásárlói kártyát, meg minden hülyeséget és mindezt közel 5000 ezer forinttal olcsóbban, mintha az 576-ban vettem volna meg. Én ezentúl csak a CDGalaxisban vásárolok az tutifix. A legkorrektebb cég Magyarországon ezen a területen!