576 KONZOL - MEGSZÁLLOTT JÁTÉKOSOK MAGAZINJA
  • cenobite
    "...Inkabb en jaccok a jatekal es majd en eldontom magamba hogyan teccik..."

Ez rendben is van, de ahhoz előbb meg kell venni a játékot, vagy nem? Annak könnyű, aki iratja, de én pölö alaposan utánanézek egy játéknak mielőtt kiadom érte a pénzt - hacsak nem olyan játékról van szó, ami kizárt, hogy ne tetsszen, és ami iránt kurva elfogult vagyok. ;)
    Az 576-ban lévő értékelés csak egy része a dolognak, ott vannak még a netes oldalak+(véleményem szerint a legfontosabb) az olvasói review-k bizonyos weboldalakon. Nos, ezekből áll össze a kép, hogy nagyjából mit is várhatok el egy adott játéktól.
    Ha csak az 576-ot veszem alapul, akkor pl. nem valószínű, hogy tervbe venném mondjuk a Monster Rancher 3-nak a beszerzését - mert az előző számban elég lehúzó kritikát kapott - viszont webszerte jó a visszhangja a cuccnak, érdekesnek találom, úgyhogy majd beruházok rá. De ugyanígy írhattam volna valamely külföldi site 40% körüli pontszámát egy adott játékhoz, ha a játékosok többsége ennél jóval értékesebbnek tartja.