576 KONZOL - MEGSZÁLLOTT JÁTÉKOSOK MAGAZINJA
  • hzx
    Kedves Bogyi007. Miután már az ötödik fórumon olvastam ugyanazt a hozzászólásodat, gondoltam, mint a jelesült cikk írója, reagálok. Először az intelligens változatot olvashatod, majd később a lelket inkább melengető, de profánabb kiadást.

1.) A cikk abból az apropóból készült, hogy a főszerkesztő - tudván arról, hogy civilben ezzel foglalkozom - megkért, hogy írjak két oldalt a warez, az mp3, a divx, stb. jogi dolgairól. A száraz jogi szöveget színesítendő, került elé egy bekezdésnyi történelem is, hogy gyakorlati megvilágításba helyezze az egyébként elméleti fejtegetést. A magam részéről nem tudtam arról, hogy az 576 mikor és milyen warezt árult, de nem is érdekel: a legjobb tudásom szerint megírtam a cikket, ami kapcsán a megjelenés napján megvádolsz, hogy "elhallgatom" a tényeket. Gondold át ezt még egyszer, mielőtt nagy közösség előtt rágalmazol.

2.) ...

Na, nem akarlak megbántani, élőben biztos nagyon okos és jólnevelt fiatalember vagy, de téged is, mint másokat, megrészegített az, hogy az interneten egy nick mögé bújva biztonságban dobálhatod a sarat. Szomorú, de ez a nagy magyar valóság(show).