576 KONZOL - MEGSZÁLLOTT JÁTÉKOSOK MAGAZINJA
  • Bogyi007
    Helló mindenkinek! Lenne egy-két észrevételem az ehavi hónap témájával kapcsolatban.

Előként kicsit csípi a szememet az hogy mélyen elhallgatták az 576-osok azt a cikk elején hogy bizony a 80-as évek végén és a 90-es évek elején ők is űzték az ipart programmásolás terén /csak nézze meg bárki egy ősrégi 576 kbyte újság középső oldalát/. Okés akkoriban ez volt a divat, de ők is ezt csinálták, nem kellene lapítani és ujjal mutogatni a többiekre.

Másodsorban örülök hogy tisztázták a zenei letöltések körüli hercehurcákat, ezek szerint én szabályosan jártam el az mp3-as letöltésekkel.

Harmadsorban a játékok másolása: Na igen ez a kemény dió. Itt lenne egy kérdésem: Szerintetek aki olvassa és veszi a Konzolt azoknak hány százaléka vásárolja meg a játékot eredetiben és pl tőlük a boltjaikon keresztül? Sajnos nem hinném, hogy mindenki így tenne, sőt megkockáztatom, ha annyian vennék/olvasnák csak az újságot mint amennyien eredeti játékot vesznek, akkor valszeg nem is lenne már mit kiadniuk 576 lap gyanánt.

Őszintén megmondom, a warez téma engemet is komolyan érint, nagyon kevés játékot tudok megvenni /évente 1-2 darabot/ a többi az másolt /az mindegy milyen forrásból, mert nem volna szabad sehogysem/ pedig nem járok Mekibe, nem járok sűrűn moziba sem. egyszerűen kevés a money, a gépre összevakartam a lét, dobozos játékra már nem nagyon maradt.

Tudom ezzel nem lehet magyarázkodni, de nem azért játszom másolt anyaggal, mert elvből nem adnék ki pénzt rá /XBox van otthon, és most szívfájdalom a GT4 miatt mert nincs a gépemrede viszont lesz Forza Motorsport így kezdek gyűjteni rá/ hanem mert kevés a pénzem rá, viszont játszani meg szeretek a programokkal.

Azért is nem nevezném magam warez elkötelezettnek, mert mikor Amigás voltam szinte én voltam az egyetlen "barom" aki halomra vette a dobozos játékokat rá. Ennek főleg a néhai Szegedi 576 shop tudott őrülni, de a Pozsonyi útra is betévedtem néhanapján.

Hát ennyit szerettem volna hozzáfűzni egyenlőre.