• Hypo #44488
    Persze mindenképp. Ide felé nagyon jó fej pilóták voltak, a kapitány Ír volt a másodpilóta svéd fiatal srác. Kapitány rögtön azzal kezdte, hogy akkor lőttek a filmnézésüknek mivel itt vagyok:)))) Vérprofin és lazán történt minden, a felszállás után 3000FT után hátradőlés és "pihenés" következett. Pár eljárást kérdeztem tőlük, company procedures...stb. Utazó magasságon azért előkerültek a mobilok és a tetris. LHBP-n ATC ráhagyott mindent a pilótákra nem volt nagy forgalom, érdekes volt approach briefing még 13L re volt de aztán a vége 31L, lett. Ők nem gyakran jönnek Pestre mert rotálódnak a pilóták mondta is a kapitány a legnehezebb mindig a parkolóhely megtalálása:))))

Sok érdekes dolgot meséltek, először a fiatal másodpilóta kérdezte nyomasson e egy cockpit guide-ot, mondtam nagyon kedves csináljanak mindent úgy mintha itt se lennék, nekem ez is nagy öröm:)) meg aztán pár dolgot ismerek én is:))) Aztán szóba került a szimulátor is:) Első kérdés szerintetek??? FSX-t tudod smooth-ul futtatni?:))) Adtam pár jó tanácsot:))))))

Mondták ha ők jönnek látom őket csak szóljak aztán beülök:) ( Company kártyám megvan így nem sok akadálya van. Egyik képen épp a kapitány a szabályzatot olvassa pont ezt a részt:)

Szóval nagy élmény, illetve érdekes is mennyire lazán és vér profin nyomják!!!!

Utoljára szerkesztette: Hypo, 2014.09.07. 08:50:02