FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsider
Aerosoft | SimMarket | FSDreamTeam | FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
No, tesztelgettem még a Wilco+50N merge-öt. Gázos szerintem a VNAV. Rosszul számol a computer, mert emelkedéshez beszúr egy 1000 3000 8000 lábas pontot, mejd utána egy 4000-est, így vissza akar süllyedni. Ez a kisebbik gond, mert kiigazítom, de emelkedéskor nekiáll 4-5000 varioval emelkedni, uátna 500, majd ide oda mozog igen nagy tartományban, nem tartja folyamatosan. Húzza a botot, mint a süjket a csengőt. Ja nem úgy... :) Kénytelen vagyok VS-el szabályozni. Ill. sebességnél nem veszi figyelembe a fékszárnyat és simán túlgyorsít. Gáz...
Süllyedésnél is marha szar, bólogat, mint az a bizonyos kutya, rosszul számolja a süllyedést, sokkal magasabban vagyok ott, ahol nem kellene. Ha drag kell, akkor meg teljesen megkergül, képtelen tartani normálisan a variót, van, hogy +2000-ig felkapja az orrát. Süllyedéskor, persze a path meg elmászik mint állat, de nem tudja korrigálni, megbolondul, ismét VS-el kell stabilizálni.
Szóval a VNAV része gázos, nem jó, az eredeti Wilco ilyet nem csinál. Mi a baj, a modell, FD nincsen jól összelőve az FMC-vel? Így nem jó, pedig marha tetszetős. :(