• Balea
    #33
    Amig ember csinálja a kódot, azt egy másik ember előbb-utóbb fel fogja törni. Sok "híres" technológiáról bejelentették (soft és hardveres), hogy feltörhetetlen, megkerülhetetlen, aztán napokon, heteken belül tizenéves suhancok pikk-pakk feltörték, megfejtették (lásd: Decss). Ezzel is nagy valószínűséggel így lesz, csak ki kell várni. Minden nagyobb cég fejlesztési részlegén dolgozik egy-két jószándékú emberke, akik diszkréten súgnak a kiskapukról, vagy "véletlenül" kitesznek a hivatalos letöltési oldalra egy addig nem nagyon terjesztett béta verziójú full progit... Amíg ilyen emberek dolgoznak ilyen helyleken, addig én nem nagyon foglalkoznék a Palladium és társai dologgal.
    A kalóz cuccok többsége pedig mind nyugatabbról érkezik, ahol valamelyest jobbak az életkörülmények és mégis warezkodnak, mint állat. Ha ott ilyen nagyban üzik, akkor mi mit szóljunk?

    Az audio cuccokat gyártók pedig miért is gyártanak hordozható mp3 lejátszókat, meg autómagnókat, ha az olyan csúnya és üldözendő dolog (pl: SONY)? Végülis nem kakkantanak a kútba, csak a kávájára és onnan diszkréten belelökik...